Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Μαζέψτε τον!


 Όταν ο Σάββας Θεοδωρίδης ανέβηκε στο μηχάνημα που κάνει μέτρηση γραφικότητας, αυτό έγινε σμπαράλια. Το κομμάτιασε το γραφικόμετρο, καθώς τέτοιο «πράγμα» δεν είχε εμφανιστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν. Τέρας σοβαρότητας είναι μπροστά του ο Αλέφαντος αλλά και τα… αλεφαντάκια του αθλητικού Τύπου.

Το τελευταίο του μαργαριτάρι είχε να κάνει με τον Φερέιρα. Μάλιστα λέγεται ότι πριν μιλήσει για τον Ζεσουάλντο δεν είχε πλύνει και το στόμα του, οπότε είναι διπλό το κακό. «Αν είναι μάγκας ο Φερέιρα να βγει και να πει ένα ματς που ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε και έχασε βαθμούς», τόλμησε να πει και ακόμη τον έχουν έξω.Καταρχήν το ποιος είναι μάγκας και ποιος δάγκας φαίνεται με μια ματιά.Μονάχα φάτσες να κόψετε και φτάνει.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ακόμη και με κόντρα διαιτησία ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να βγει νικητής σχεδόν σε όλα τα ματς με αποκορύφωμα το υπερστήσιμο του Σπάθα στα Γιάννινα. Με μια πρόχειρη ματιά, διότι αν ψάξω θα βγάλω παπάδες, θυμάμαι το ματσάκι στο Αγρίνιο και το πέναλτι μαρς που έφαγε από τον Βύντρα στο 0-0 που ισοδυναμεί με δυο ποντάκια.

Θυμάμαι τον  Γιάχο στο Περιστέρι να με παίζει 100-0 και να με αφήνει με δέκα από το πρώτο λεπτό. Θυμάμαι πως έμεινα εκτός Κυπέλου με την πεναλτάρα πάνω στον Ζέκα που έφαγε ο Κάκος. Θυμάμαι την 1η αγωνιστική στο Ολυμπιακός – Ξάνθη να μην αποβάλει τον Μέλμπεργκ, ο οποίος μάλιστα είχε ενεργή συμμετοχή στο νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις.

Θυμάμαι τα όργια στο Καραϊσκάκη με τον Παναιτωλικό, το πέναλτι στο ίδιο γήπεδο που έφαγαν στον ΠΑΣ (1-0), τη σφαγή του Εργοτέλη που δεν πήρε πέναλτι στο 0-0 και εν συνεχεία του απέβαλε δύο παίκτες, θυμάμαι γενικώς πολλά, οπότε καλύτερα να τον μαζέψουν. Γιατί τα θυμάται και ο κόσμος της ομάδας κι ας γίνεται απίστευτο τουμπεκί από τα ΜΜΕ. Και έχουμε και…ΟΑΚΑ!

2 σχόλια:

  1. Σε καποιο σοβαρο κρατος στην καλυτερη θα τον ειχε μαζεψει η προνοια, στην Ελλαδα ειναι αντιπροεδρος ομαδας προβαθλητισμου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑ ... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΘΕΙΟΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΙΤ.. ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.... ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή