Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Κλείστε εισιτήρια!

Νωρίς το μεσημέρι έσκασε η είδηση για τους Παναθηναϊκούς που είχαν ΉΔΗ κλείσει εισιτήρια για την Πόλη και ήταν πολλοί. Ε τώρα θα γίνουν περισσότεροι. Ο Παναθηναϊκός στο δρόμο για ένα ακόμη φάιναλ φορ λοιπόν. Ή αλλιώς, η συνήθεια που έγινε λατρεία.

Το είχα γράψει και μετά την ήττα από τους Ιταλούς πως «και στην Πόλη θα είναι ωραία». Και όλα δείχνουν πως τίποτα δεν μπορεί να φρενάρει τον Παναθηναϊκό από ένα ακόμη ραντεβού με την ιστορία.

Ναι, μπορεί η ομάδα να μην είναι στα καλύτερά της και που και που να «αγκομαχάει». Δεν λέει τίποτα αυτό. Όταν έχεις έξι αστέρια στη φανέλα σου, υπάρχουν παιχνίδια που τα παίρνεις μονάχα με αυτή. Το είδαμε και πέρσι, που από εκεί που τον είχαμε ξεγραμμένο πήρε την κούπα εντελώς για πλάκα, πιθανό να το δούμε και φέτος. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα αυτή είναι ο ορισμός της φράσης « σε ευχαριστώ για όσα μου ‘χεις χαρίσει». Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Όσο για τον φουκαρά τον Αγγελόπουλο; Όχι, μπλουζάκια θα φτιάχνει, αλλά τον βλέπω να πλέκει και πουλόβερ για να σκοτώσει το χρόνο του τις μέρες του φάιναλ φορ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου