Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

«Έσπασε» και η 40άρα!

Σας το είπα τις προάλλες, το ξαναλέω και τώρα, επειδή έχω… χαρεί και θέλω να το μοιραστούμε. Αυτό το Blog το άνοιξα για να κάνω την πλάκα μου. ΔΕΝ θα βγάλω λεφτά από αυτό και ΔΕΝ θα γίνει η κανονική δουλειά μου. Την ώρα περνάω γράφοντας την άποψή μου πάνω στην Παναθηναϊκή επικαιρότητα και επίσης επειδή θέλω να πιστεύω πως έχω ένα κοινό δεν θέλω να χάσω και την επαφή μαζί τους. Αυτό είναι όλο.  

Πέντε μερούλες είναι πάντως στον αέρα τούτη εδώ η σελίδα και έχω αρχίσει να γουστάρω τρελά με την ανταπόκρισή σας. Κάτω αριστερά υπάρχουν οι συνολικές προβολές της και βλέπετε και εσείς πως ήδη εδώ και ώρα σπάσαμε και την 40άρα. Πάνω από 40 χιλιάδες φορές λοιπόν κάποιος έκανε κλικ για να δει τι γράφει αυτός εδώ ο περίεργος. Είναι εντυπωσιακό το νούμερο, το είπαμε και τις προάλλες. 

Δεν υπάρχει να πω κάτι παραπάνω. Μακάρι να βρεθεί χρηματοδότης και να ανοίξουμε και ένα «κανονικό» σάιτ λοιπόν. Προσωπικά δεν έχω μία αλλά την ψάχνω και πιστεύω ότι σύντομα θα έχω νέα. Αυτή η 40άρα πάντως αν μη τι άλλο βοηθάει. Να είστε καλά, καλό βράδυ…

8 σχόλια:

  1. Gera Nikola kai meis MAZI SOU!!! Kai ti den tha edina na eixes mia ekpompi sto radio na ta leme. To exeis psaksei katholou gia kana Internet radio???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχεις εμας!καποιος θα βρεθει ομως... ξερεις που πρεπει να απευθυνθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χώνε τα εσύ και μη σε νοιάζει.Στις χαρές και στις λύπες μαζί δε λέμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως αν θες κι ΕΜΕΙΣ ακόμη μπορούμε να προσφέρουμε για να φτιαχτεί κάτι. Από 5-10 ευρώ ο καθένας να βάλει θα φτιαχτεί ένας καραμπινάτος server και ό,τι άλλο εσύ χρειάζεσαι.

    Μη χολοσκάς.

    Όχι μόνο site αλλά και portal και ράδιο και ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ θα θέλαμε εσύ ειδικά να είχες μαζί με τ' άλλα τα παιδιά.. ξέρεις, και τότε να βλεπες τί καθημερινή ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ κυκλοφορία θα είχες, ακόμη κι αυτή την εποχή που ζούμε... απλά γιατί είσαι το μόνο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ Παναθηναϊκό μυαλό, χωρίς διπλες και τρίδιπλες "πισινές" σκέψεις.... όχι τα 1.650 φύλλα του παχουλού αλλά θα έσπαγες ακόμη και το ρεκόρ του γαυρολαμπτήρα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νικολα απ τη στιγμη που καποια παιδια γραφετε αληθειες, ο κοσμος ειναι εδω για να σας στηριζει. Προχωρηστε δυνατα. Και αν βρεθει χρηματοδοτης και φτιαξετε και σαιτ που θα ειναι καλα και οικονομικα, σκεφτειτε μπας και γινεται να βγαζετε και ενα φυλλο στα περιπτερα, ας ειναι και ολιγοσελιδο, ας ειναι και χαμηλου μπατζετ.

    Προσωπικα αν εβγαινε τετοια εφημεριδα, προσφερω εθελοντικη εργασια, χωρις πλακα τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μαζι σου ρε νικολα μακαρι να φτιαχνατε κ μια εφημεριδα να εκφρασει επιτελους ολους τους παναθηναικους που δεν εχουμε εφημεριδα να διαβασουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή