Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Δεν θα περάσει έτσι...


Δυστυχώς το βαρέλι δεν έχει πάτο. Αν δεν έρθουν τα πάνω – κάτω η ομάδα βόλεϊ “χαιρετάει”. Πέφτει στην Α2!!! Απίστευτο κι όμως Παναθηναϊκό.  Που να το πεις και πως να μην τους πάρεις με τις κλότσ(ι)ές!

Για όλους εμάς που έχουμε μεγαλώσει με τον Γόντικα, τον Καζάζη και τα άλλα “παιδιά” που έγραφαν ιστορία στον Τάφο του Ινδού (μιλάμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μαγική – οπαδικά - ατμόσφαιρα), αλλά και τους νεότερους, της γενιάς του Αγκάμεζ και των υπολοίπων η είδηση αυτή είναι μαχαιριά μέσα στην καρδιά.

Παρότι στο γήπεδο πήγαινα που και που σαφώς και δεν μπορώ να το παίξω ειδικός. Ούτε τα βασικά δεν γνωρίζω. Εκείνο που έχω πάντως εισπράξει μιλώντας με κόσμο και κοσμάκη είναι ότι αυτό που έγινε δεν θα περάσει έτσι. Θα αναζητηθούν ευθύνες και θα πέσει “κυνηγητό” . Υπάρχουν άνθρωποι που όχι απλά δεν θα ξαναπεράσουν έξω από τη Λεωφόρο, αλλά θα τους απαγορευτεί να αναφέρουν και το όνομα Παναθηναϊκός. Δεν γίνεται αλλιώς. Κάποιος πρέπει να πληρώσει...




2 σχόλια:

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΑ PLAY OUTS ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ntropi olwn mas nikola an ginei to kako!!!exoun afisei ton gerako oi koprites kai paleuei monos tou!!!na to xesw an fwnaxoume afou ginei to kako!!!xesikwste ton kosmo esy kai o athanasiou!!!eleos pia re a2,pame kala?

    ΑπάντησηΔιαγραφή