Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ποιος τραβάει ζόρι με τον Πατέρα…

Επειδή διακρίνω πως αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν μια περιέργεια για διάφορα «αυθόρμητα» δημοσιεύματα που έχουν σκάσει τις τελευταίες 3-4 μέρες σε εφημερίδες και διαδίκτυο να σας πω και εγώ αυτό που ξέρω και αυτό που νομίζω πως ισχύει κιόλας.

Όχι, δεν μου προκύπτει από πουθενά ότι έχει σχέση με τη «δουλειά» αυτή είτε ο Τζίγκερ είτε το περιβάλλον του, άσχετα αν οι δικοί του ηδονίζονται στη θέα τέτοιων «ρεπορτάζ» και τα κάνουν σημαία. Κανένα απολύτως ζόρι δεν έχει με τον Πατέρα (δεν ισχύει φυσικά το ίδιο και με τον Βγενόπουλο, φαντάζομαι το ξέρουν και οι πέτρες) η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Αντιθέτως θαρρώ πως είναι και ικανοποιημένη από τον τρόπο που την αντιμετώπισε ο πρώην πρόεδρος όλο αυτό το διάστημα.

Άλλος είναι εκείνος που τραβάει ζόρι με τον Πατέρα. Eίναι σαφές πως τον βλέπει ακόμη και στον ύπνο του και νομίζει πως τον φθείρει με τέτοιου είδους πρακτικές. Και αυτός είναι απέναντι. Μια απλή «μετάφραση» στα ΜΜΕ που φιλοξένησαν τις «επιθέσεις» και θα καταλάβετε. Μην  τα θέλετε κι όλα στο πιάτο.Απλά τομόνο σίγουρο είναι πως από κάτι τέτοια δεν ιδρώνει το αυτί του "Φάδερ"....   

2 σχόλια:

  1. νικολα νομιζω πως ολοι τραβανε ζορι με τον συνωνοματο σου. Αυτη η ιστορια ξεκινησε απο γνωστο δημοσιογραφο γνωστης εφημεριδας γνωστου συγκροτηματος το σαββατο. Και μεσα στον χορο εχουν μπει περα απο τσατσοι, και εχθροι απ την απεναντι οχθη, μιας κ τωρα ξαναανοιγει το θεμα των στημενων. Οι εντος φοβουνται πιθανη επιστροφη του μουση, και οι εκτος το ιδιο...

    ολα τα αδερφακια συντονισμενα επιτιθενται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικόλα δεν ξέρω για ποιο λόγο προσπαθείς να είσαι soft όταν ακούς κάτι που συνδέει την οικογένεια του ΙΒΒ με τους λιμανίσους, αλλά εν τέλει δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θέλεις.
    Αλλά όπως λες κι εσύ, ας ρίξουμε μια απλή ματιά στα μέσα που έχουν εξαπολύσει την επίθεση στον Πατέρα και θα καταλάβουμε ποιοι τραβάνε ζόρι μαζί του.
    Βαρδινογιάννης και Μαρινάκης.
    Αλλά εμένα ως Παναθηναϊκό λίγο με νοιάζει αν ζορίζεται ο λιμανίσιος.
    Εμένα με νοιάζει ο εχθρός εντός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή