Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Πόσο πιο απλά να τα πει;


Με την κυρία Μαίρη Λομβάρδου δεν έχω μιλήσει ποτέ, παρ’ ότι δείχνει ιδιαιτέρως επικοινωνιακό άτομο. Την είχα ακούσει ένα βράδυ που την έβγαλε ο Τάσος στο ραδιόφωνο και σήμερα το μεσημέρι στον Sentra.

Νομίζω ότι πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε έναν κόπο και να τις ακούσετε και εσείς και όχι να αρκεστείτε σε αυτά που μεταφέρονται ως δηλώσεις τις και δεν είναι ούτε πλήρη, ούτε το ίδιο πράγμα με το να ακούς ο ίδιος κάποιον να μιλάει. Το σχετικό λινκ από το σάιτ του Sentra (http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16596) νομίζω πως είναι πολύ διαφωτιστικό και δείχνει μέσα σε ένα τέταρτο τι ακριβώς παίζεται στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα.

Μπορεί συγκεκριμένο πρόσωπο να έρχεται σε ταύτιση με τις απόψεις του Ανδρέα Βγενόπουλου, αυτό ωστόσο είναι το τελευταίο που με νοιάζει. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ότι κατά βάση μιλάει με ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ και λέει πράγματα που πρέπει να ξέρει κάθε Παναθηναϊκός. Μακριά από κύκλους, τετράγωνα και παρκαρισμένες μετοχές που έχει μάθει να κρύβεται ο μεγαλομέτοχος.

5 σχόλια:

  1. Νικόλα, με όλα αυτά που γίνονται, κι αυτό που έγινε μόλις τώρα με τον Φερέιρα και τη δίωξη, ότι και να γίνει στο οακα θα ναι δικαιολογημένο. Πλέον το πρόβλημα δεν είναι αθλητικό αλλά κοινωνικό, επειδή ο χοντρός έχει άκρες μα τις τρίβει στη μούρη, στο πρόσωπο του φαίνεται το πως έφτασε εδώ η Ελλάδα...Πρέπει να τους γαμήσουμε απλά και να το καταλάβουν και οι παίκτες αυτό Πρέπει να κάνουμε κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή πρέπει να γίνουμε σαν αυτούς επειδή μας τα κάνανε εμάς; Σόρυ κ όλας αλλά τότε είναι που σίγουρα το έχουν κερδίσει το παιχνίδι (γενικότερα..).Μαγκιά είναι να καταφέρεις κάτι που θες με τον τρόπο που ξέρεις εσύ, κ όχι με τον δικό τους.
      Μην ανησυχεί κανείς όμως,όλα εδώ πληρώνονται και αργά ή γρήγορα θα έρθει η ώρα του καθενός,συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου του γαύρου.

      Διαγραφή
    2. Δλδ σαφέστατα και ΔΕΝ πρέπει να γίνουμε ΣΑΝ αυτούς , αλλά , σε μια χώρα ρημαγμένη από κάθε λογής κλέφτες και απατεώνες , με ένα λαό σαφώς εξοργισμένο (για πολλούς και διάφορους) λόγους , πες μου οως μπορείς να κρατήσεις τα λογικά όταν του πασάρεις συνεχώς τον παραλογισμό ;
      Όταν το κοινό περί δικαίου αίσθημα συνεχώς παραβιάζεται , όταν φόρα παρτίδα του παρουσιάζεις το άσπρο για μαύρο , όταν του δείχνεις το φεγγάρι και του λες οτι είναι μεσημέρι , όταν γενικώς προκαλείς , τι περιμένεις για απάντηση ;
      Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ (που γύρναγε το μάγουλο στα σκαμπίλια) ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΗΜΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ !
      Στην ελλάδα του 2012 με το ποτάμι (της οργής) φουσκωμένο , φοβάμαι (δεν το εύχομαι) θα ισχύσει ο ΜΩΣΑΪΚΟΣ ΝΟΜΟΣ !

      Διαγραφή
    3. Φίλε geof όσο αναμενόμενα κ αν ακούγονται αυτά που λες,εγώ γαύρος δε γίνομαι.Τελεία και παύλα.Υπάρχουν πράγματα που με ξεχωρίζουν από έναν γαύρο και δε σκοπεύω να τα χάσω για κανένα λόγο.Θα πάω στο γήπεδο,θα φωνάξω για την ομάδα μου μέχρι αηδίας, θα γιουχάρω τον αντίπαλο,θα χοροπηδάω θα τρελαίνομαι αλλά δε θα ξεχάσω κάτι σημαντικό:
      Ο Παναθηναϊκός μπορεί να απαντήσει σε όλα αυτά με ένα και μοναδικό τρόπο,στο γήπεδο.Οποιαδήποτε άλλη αντίδραση μόνο ζημιά σε μένα θα κάνει.Πριν σηκώσουμε το χέρι και χτυπήσουμε τον κάθε παίχτη του γαύρου,καλό θα είναι να το σκεφτούμε αυτό.

      Διαγραφή