Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

KAΨΤΕ τον καρνάβαλο!


Δεν ξέρω αν το έπαιξαν οι ειδήσεις, γιατί δεν είδα και πολύ, αλλά ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φωτογραφίες από παρελάσεις ανά τη χώρα όπου έσκασε μύτη άρμα με Τσάκα, Αραβες, λεφτά και… ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!!! Ο Παναθηναϊκός λοιπόν έφτασε μέχρι το καρναβάλι φίλοι μου, το πήρατε χαμπάρι;

Και μπορεί όντως πολλές φορές η σάτιρα να είναι απαραίτητη και να τσακίζει κόκκαλα αλλά εδώ δεν μιλάμε για σάτιρα αλλά για ξεφτιλίκι. Η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας έγινε καρνάβαλος επειδή κάποιοι επέτρεψαν σε κάτι τύπους που δεν στέκονται ούτε στα παρατράγουδα της Πάνια να κάνουν το κομμάτι τους Αυτό είναι βασικά το θέμα μας.

Προσωπικά το είπα και σε κάτι φίλους σε ένα πάρτι που πήγα την Παρασκευή. «Όποιος ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ντύθηκε Αραβας ετούτες τις απόκριες είναι για φάπες, μπας και ξυπνήσει». Καλύτερα να ντυνόταν… Ολυμπιακός. Λέμε τώρα και μακριά από εμάς.. Να είχε γίνει αυτό πριν 2 μήνες που κάποιοι ακόμη ήλπιζαν στην… εκτόξευση, να πω να πάει στο διάολο και να το ανεχτούμε. Αλλά ακόμη και τώρα που έπεσαν όλες οι μάσκες; Όποιος διαφωνεί, δικαίωμά του είναι, εγώ έτσι το βλέπω το πράγμα και δεν το συζητάω καν.  

2 σχόλια:

  1. και όμως είδα αρκετούς παναθηναικούς(?) ντυμένους άραβες...ανίκητη η βλακεία τους....
    καλύτερα νεκρός παρά μια ώρα ολυμπιλαγός νικόλα...ούτε για αστείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν χρειαζετε να τους κακολογειτε τοσο τους κοβει αυτα κανουν , ισως επεσε και παντοφλα απο το κοριτσι τους χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή