Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Βρίσκουν και τα κάνουν!

Εξακολουθούν να γίνονται φοβερά και τρομερά πράγματα στη Σούπερ Λίγκα και δικαίως οι Παναθηναϊκοί την έχουν ονομάσει Σούπερ Λίγδα. Δεν χρειάζεται να σας τα υπενθυμίσω, τα βλέπετε καθημερινά, ασχέτως αν τα... ανεξάρτητα ΜΜΕ τα παρουσιαζουν ως φυσιολογικά γεγονότα. 

Ο Ολυμπιακός κάνει ότι γουστάρει σε όλους τους τομείς και κανείς δεν μπορεί να αντιδράσει. Ή ακόμη κι αν απαντήσει ο Παναθηναϊκός, αυτό θα γίνει μονάχα σε επίπεδο «φωνών», διότι και να θέλει δεν μπορεί επί της ουσίας να καταφέρει τίποτα περισσότερο.

Και για να είμαστε δίκαιοι ο τελευταίος που μπορεί να ευθύνεται σε αυτή την ιστορία είναι ο Γόντικας, αν δούμε με ποιους παλεύει και πόσο μόνος είναι. Σκεφτείτε τον ως πούμε σε μια διοίκηση με τον Πατέρα (λέμε τώρα…) πρόεδρο κι αυτόν δεξί του χέρι και θα δείτε τι πλάκα έχει να γίνει. Με λίγα λόγια οι απέναντι βρίσκουν και τα κάνουν τώρα που μπορούν, τώρα που ξέρουν πως τους παίρνει.

Γιατί προ διετίας «σούζα» κάθονταν όλοι. Πέμπτοι, καταϊδρωμένοι και… ευχαριστημένοι έβγαιναν. Αλλά αυτό φαίνεται ότι εκτός από τους απέναντι, χαλούσε και πολλούς από τους «εντός». Και σου λένε καλύτερα να το διαλύσουμε το μαγαζί, από το να παίρνει άλλος τη δόξα. Λες και αυτό ήταν το θέμα…  

1 σχόλιο: