Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΝΑΙ, στις μετακινήσεις των οπαδών!


Δεν ξέρω τι θα κάνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού σχετικά με τη διάθεση της ΑΕΚ να δώσει εισιτήρια για το ΟΑΚΑ. Βασικά δεν ξέρω τι θα κάνει και η αστυνομία, οπότε μπορεί και να λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο.

Είμαι πια 37 χρονών και έχω μεγαλώσει οπαδικά όταν στην εξέδρα έβλεπα απέναντι και τον αντίπαλο (με ραντεβού στο Πεδίο, πορείες, τρένα κλπ), κάτι που οι σημερινοί πιτσιρικάδες δεν το γνωρίζουν καν, αλλά μονάχα το… φαντάζονται. Kαι πραγματικά δεν ξέρουν τι χάνουν. Ίσως δε γι’ αυτό και να πλακώνονται στο ξύλο κάθε βράδυ σε κάθε πιθανό και απίθανο μέρος. Ποιος ξέρει, μπορεί…

Εννοείται λοιπόν πως παραμένω υπέρ των μετακινήσεων και θεωρώ πως αν θέλει η αστυνομία υπάρχει τρόπος να το ελέγξει το πράγμα. Από εκεί και πέρα είναι λογικός ο φόβος των ανθρώπων της ΠΑΕ επειδή ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, νομίζω όμως ότι και να θέλουν να σε τιμωρήσουν, δεν προλαβαίνουν, αν και στην Ελλάδα τα έχουμε δει όλα.

Σε κάθε περίπτωση είναι μια δύσκολη απόφαση, αν και κάποια στιγμή αυτή η ιστορία με τις απαγορεύσεις θα πρέπει να σταματήσει. Αν θέλουν να πλακωθούν, αυτοί που θέλουν να πλακωθούν, θα το κάνουν σε ένα σωρό άλλα σημεία, δεν λύνει κάτι ο αποκλεισμός τους από τα γήπεδα. Αντίθετα, χαλάει αυτή την ωραία μαγεία που όλοι μας ζούσαμε παλιά και πλέον μας ξενερώνει. Ντέρμπι χωρίς οπαδούς των δύο ομάδων, είναι φαγητό χωρίς αλάτι. ΤΕΛΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου