Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Η ώρα του Βγενόπουλου!


Δεν χρειάζεται να λέμε τα προφανή. Νομίζω ότι ακόμη και τα… τσακάκια έχουν καταλάβει πως αυτή τη στιγμή ο Βγενόπουλος παίζει μόνος του. Όχι, πως δεν έπαιζε δηλαδή και τους προηγούμενους πέντε μήνες, απλά κουβέντα να γίνεται και να ‘χαμε να λέγαμε.

Να πω την αλήθεια είμαι από αυτούς που δεν πίστευαν πως ο Τζίγκερ θα κάνει ποτέ πίσω και θα δώσει την ομάδα στο συγκεκριμένο άνθρωπο. Όπως και παλιότερα δηλαδή δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει να «ηττηθεί» από τους Γιαννακόπουλους. Να ξέρετε πως αρχίζω σιγά – σιγά να αλλάζω γνώμη.

Εκείνο που μαθαίνω είναι ότι οι Βαρδινογιάννηδες μαλακώνουν στην ιδέα της αλλαγής φρουράς με τον Βγενό και πιστεύω ότι τελικά θα βρεθεί άκρη και με το γήπεδο (που φυσικά και δυστυχώς δεν θα γίνει). Ίσως να έχουν καταλάβει και ότι δεν τους παίρνει άλλο, ποιος ξέρει… Ίσως και να πέσω και έξω και να μην φύγουν… ΠΟΤΕ, αλλά - πλέον - δεν το βλέπω. Πιστεύω τελικά πως και η οικογένεια θα φύγει και ο Παναθηναϊκός θα επιβιώσει.  

Ο κόσμος ξυπνάει και νοιώθει και ο τελευταίος οπαδός πολύ καλά τι έχει παιχτεί. Αλλωστε η προπαγάνδα όπως και το ψέμα έχουν κοντά ποδάρια. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν είναι οι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού τύποι που παίρνουν σβάρνα τα σάιτ και με δέκα ψευδώνυμα ο καθένας ρίχνουν λάσπη σε αυτούς που έβαλαν τα ωραία τους λεφτά προσπαθώντας να δημιουργήσουν «μπούγιο». Ούτε όσοι κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά στις εκπομπές λόγου στα ραδιόφωνα.

Το έχω ξαναγράψει και παλιότερα, το λέω και τώρα και σκεφτείτε το λιγάκι σοβαρά. Δεν γίνεται να είναι πολλοί οι «φυσιολογικοί» που θα κάτσουν να γράφουν κάθε τρεις και λίγο σχόλια στα σάιτ, ούτε αυτοί που θα πάρουν παραμάζωμα τις μεταμεσονύχτιες εκπομπές για να λένε το «ποίημα». Ναι, μπορεί και να υπάρχουν και σοβαρές περιπτώσεις ανάμεσά τους (και υπάρχουν), αλλά η πλειοψηφία, έχει άλλους λόγους που το κάνει.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού λοιπόν δεν διαθέτει άλλες αντοχές και από εδώ και στο εξής θα πιέσει πολύ. Ξαναλέω ότι βλέπω τελικά τον Παναθηναϊκό να καταλήγει αργά ή γρήγορα στον Βγενόπουλο και τους όποιους συμπαίκτες του. Αν συμβεί αυτό θα πω μακάρι διότι με τα καλά του και τα κακά του ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει δείξει διάθεση να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Και όποιον βοηθάει τον Παναθηναϊκό και λειτουργεί με γνώμονα την ΥΓΕΙΑ (όπως έκανε 24 ώρες το 24ώρο ο Πατέρας), εγώ θα τον στηρίζω. Όπως κι αν λέγεται αυτός…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου