Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Θα του φυλάνε το χέρι!



Δεν ξέρω αν θα δοθεί λύση στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, ούτε ποιος θα είναι αυτός που τελικά θα τη δώσει. Για την ώρα ο μοναδικός που το έχει πάρει ζεστά και ασχολείται είναι ο Βγενόπουλος, ο οποίος όμως έχει πέσει σε τοίχο καθώς ο Τζίγκερ εξακολουθεί να πουλάει τρέλα. Ετσι τουλάχιστον φαίνεται έως τώρα.

Σε κάθε περίπτωση ένα είναι το βέβαιο και αυτό πρέπει να το σκεφτούν καλά ΟΛΟΙ όσοι ασχολούνται ή ασχολήθηκαν με τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος είναι στα όριά του και βράζει. Γενικώς και ειδικώς. Η ομάδα βρίσκεται σε τρομερά δύσκολη κατάσταση και είναι έτοιμη να βαρέσει κανόνι. Δεν είναι της πλάκας η ιστορία με την ΟΥΕΦΑ και πολύ φοβάμαι ότι ακόμη κι αν πάρουμε την κούπα θα μας βγει ξινή καθώς δεν θα παίξουμε στην Ευρώπη. Μην το γελάτε καθόλου, το βλέπω να έρχεται και μακάρι να βγω ψεύτης.

Δίνεται λοιπόν στον καθένα από τους εμπλεκόμενους η χρυσή ευκαιρία να δώσουν τη λύση. ΑΝ λοιπόν κάποιος εξ αυτών αποφασίσει να το κάνει ένα είναι το σίγουρο. Ο κόσμος θα τον έχει σαν ΘΕΟ και θα του φυλάει το χέρι. Και επειδή λεφτά από τη μπάλα ουδείς έβγαλε, τουλάχιστον ας σκεφτούν και αυτό. Δεν είναι και λίγο.

3 σχόλια:

  1. Άντε,μακάρι ρε Νικόλα για να αρχίσουμε να ασχολούμαστε κι εμείς μόνο με τα αγωνιστικά πια.Αν και στην Ελλάδα που η μπάλα παίζεται κι εκτός λίγο δύσκολο το βλέπω..Τουλάχιστον να έχουμε μια σταθερή και δυνατή διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΙΚΟΛΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ 10000% ΜΕ ΣΕΝΑ....!!!!(ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ)ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ)ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα Νικ....
    Δεν ξερω αν σε προλαβα...αλλα η τιμωρια επιβληθηκε...και κατα πασα πιθανοτητα,δεν θα ειμαστε Ευρωπη του χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή