Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Εχει “προσκυνήσει” και ο Κάκος!



Μια χαρά την έκανε τη δουλίτσα του ο Κάκος το Σάββατο στο Ηράκλειο. Με ένα σμπάρο, δυο τριγώνια κατάφερε το “κρανίο”. Νοκ άουτ για ένα ματς ο Βιτόλο και για δύο ο Σιμάο. Κι αν δεν έβγαζε και τον Κατσουράνη στο ημίχρονο ο Φερέιρα, θα του την έριχνε κι αυτή. Να μην σας πω ότι θα ΄'ψαχνε και τον Λέτο στην... Αθήνα!

Και επειδή ακούω διάφορους να λένε για τον Κάκο, καλό είναι να μην τρώτε παραμύθι και περνάτε άμεσα στην αντεπίθεση. Να βγαίνετε στα ραδιόφωνα και να τους αναγκάζετε να κάνουν τουμπεκί. Ο συγκεκριμένος τύπος μπορεί να έχει στοχοποιηθεί από τους ερυθρόλευκους παπαγάλους, αλλά αυτό γίνεται ΜΟΝΟ για τα μάτια του κόσμου. 

Σαν τον Δούρο ένα πράγμα, που από το καλοκαίρι πίνει τον καφέ του στο λιμάνι και γι' αυτό άλλωστε επιλέχθηκε. Ασχετα αν στο περίφημο ματς της Λεωφόρου στην ουσία τον Παναθηναϊκό έσφαξε αλλά αυτοί κάνουν πως δεν το έχουν καταλάβει.

Ο Κάκος λοιπόν τις έχει περάσει με... επιτυχία τις εξετάσεις του. Στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη “έφαγε” το πέναλτι του Ζέκα και στην ουσία απέκλεισε τον Παναθηναϊκό από το Κύπελλο. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που επιλέχτηκε να κάνει τη “δουλειά” και στο Ολυμπιακός – Εργοτέλης, όπου άφησε τους κρητικούς με εννιά γιατί αλλιώς δεν θα καθόταν ποτέ ο άσος. Και στην Κρήτη την... ολοκλήρωσε. Ρε λέτε να τον ετοιμάζουν και για το ντέρμπι; Καλά θα περάσουμε. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...








3 σχόλια:

  1. ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ BY ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ!!!ΧΕ ΧΕ ΧΕ
    ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικόλα και δύο μέρες που έλειψες ψιλοτρελαθήκαμε, κάνε κάτι μαζί με τους υπόλοιπους (Γαρρή, Αθανασίου) γιατί εδώ ζούμε χούντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε Νικόλα με το καλό, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.

    Αργά αλλά σταθερά θα ανέβουνε τα clicks.

    Άντε και ένα ευχάριστο σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή