Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ψαχτείτε, μην τρώτε σανό!


Όσο περνούν οι μέρες και η θηλιά σφίγγει γύρω από τον λαιμό του Παναθηναϊκού, τόσο θα πονάνε και τα μάτια μας με αυτά που θα διαβάζουμε. Αλλωστε, ο σκοπός (τους) δεν είναι να βγάλει άκρη ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος, αλλά να βγει λάδι αυτός που τον κατέστρεψε, δηλαδή ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Εμένα με νοιάζει να απογειωθεί η ομάδα μου, οπότε τους ανθρώπους που βοηθάνε γι' αυτό θα τους στηρίζω.

Την τελευταία εβδομάδα η προσπάθεια αυτή έχει ενταθεί, καθώς έχουν βάλει στο κόλπο λυτούς και δεμένους, με αποτέλεσμα το σότο και η προπαγάνδα να πηγαίνουν σύννεφο. Νομίζουν ότι μετά από τέσσερα χρόνια ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τι έχει παιχτεί και τα καταπίνει ακόμη αμάσητα. Τρανό παράδειγμα τα τελευταία δημοσιεύματα πολιτικής εφημερίδας, ο Θεός να την κάνει αντικειμενική, για τα «εγκλήματα του Πατέρα». Τα είπαμε και χθες, αλλά σήμερα είχε και δεύτερο μέρος το «αφιέρωμα».  

Εντάξει, υπάρχουν και αυτοί που θα τα φάνε, αλλά πλέον είναι λίγοι και δυστυχώς γι’ αυτούς ο λαός ξυπνάει. Να σας πω ένα παράδειγμα που σε όλους σας θα έχει τύχει. Τις προάλλες διαφωνούσα έντονα με ένα μεγάλης ηλικίας συγγενή μου ο οποίος έσταζε μέλι για τον Βαρδινογιάννη και τους «αχάριστους» που τον βρίζουν. Επρεπε να το είχα καταλάβει από την αρχή. Ο άνθρωπος διάβαζε Εθνος και έβλεπε Μέγκα. Εκεί αρχίζουν και εκεί τελειώνουν όλα. Αν ήταν μικρότερος, ενδεχομένως να το συνέχιζα μπας και ξυπνήσει, τώρα πια νομίζω πως είναι αργά και δεν αξίζει να μπεις στον κόπο γι' αυτό και έκοψα μαχαίρι την κουβέντα.Με άλλους την συνεχίζω.  

Πάντως και για να τα λέμε όλα, παρά την επικοινωνιακή χούντα που προϋπήρχε, βλέπω μετά χαράς το τελευταίο διάστημα να υπάρχουν αρκετές απόψεις, κυρίως – για να μην πω μόνο - στο διαδίκτυο, που μιλούν με τη φωνή της λογικής. Κάτι είναι κι αυτό και ποτέ δεν είναι αργά.

Να ξέρετε πως και στο Gazzetta (διαβάστε ας πούμε το τελευταίο άρθρο του Τάσου) και στο Leoforos υπάρχουν ακόμη κάποια παιδιά που αντιστέκονται στο βιασμό της κοινής λογικής, όπως επίσης και σε διάφορα Blogs που έχουν φτιάξει δημοσιογράφοι (Σπανουδάκης, Γαρρής). Εσείς αυτό που θα πρέπει να κάνετε θα είναι να φιλτράρετε το κάθετί και να βάζετε το μυαλό σας να δουλεύει όταν διαβάζετε κάτι. Αυτή τη φιλική συμβουλή σας δίνω, γιατί εδώ μέσα πάνω απ’ όλα είμαστε όλοι φίλοι…

6 σχόλια:

  1. Νικολα αν σου ειναι ευκολο να απαντας κ σε καποιες ερωτησεις μας θα ηταν τελεια , φημολογειτε οτι θα συναντηθουν οι μετοχοι πριν το ΔΣ , λες αυτη τη φορα να γινει κατι ? να υπογραψει δηλαδη ο τζιγκερ για τη γηπελ κ να τελειωνουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί κάποιος να δώσει το link από το blog του Σπανουδάκη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαι γω για το blog του Σπανουδάκη ψάχνομαι...

    Δυστυχώς δεν έχω βγάλει ακόμη άκρη.


    Αν κάποιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βρήκα φίλε nick. http://aioniapistos.gr/ .Γράφει ωραία ο Γιώργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να και ένα ωραίο link από μια συνέντευξη του Τσάκα στο Τζιμάκο.
    http://www.youtube.com/watch?v=U1Egb1FFzFA&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίο αρθρο Νικόλα..Κάποιοι απο εμάς τρελαινόμαστε με αυτά που βλέπουμε και σε λίγο θα καταλήξουμε στα ψυχοφάρμακα με αυτά που διαβάζουμε καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή