Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Αυτό θα πει... ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!


Είχα βγει για κάποια επαγγελματικά ραντεβού (ευτυχώς, περνάει ακόμη η μπογιά μου) και έμεινα για λίγη ώρα εκτός επικαιρότητας. Γυρνώντας στο σπίτι και ανοίγοντας τον υπολογιστή τα μάτια μου έπεσαν με τη μία στο θέμα με το «μαρς» που τους έκανε ο Θανάσης και αυτόματα… ΕΛΑΜΨΑΝ.

Εννοείται πως δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία για το πως λειτουργούν εδώ και πολλά χρόνια οι Γιαννακόπουλοι και γιατί τους έχουν στη φάπα τους απέναντι. Ειδικά στον Θανάση (με τον οποίο είχα προσωπική επαφή και διατηρώ ακόμη καλή και πάνω απ' όλα  Παναθηναϊκή σχέση) μόνο τυχαία δεν βγήκε το παρατσούκλι «Τυφώνας». Ο άνθρωπος όταν παίρνει φόρα τους παίρνει και τους σηκώνει όλους. Κανονικό τσουνάμι.  

Το μυαλό μου πήγε αυτομάτως στη μπάλα. Φαντάζομαι και πολλών από εσάς. Αυτό θα πει ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και έτσι τη θέλουμε τη διοίκησή του. Να μην μασάει πουθενά. Το έκανε και ο Πατέρας όσο ήταν μπροστά. Γι’ αυτό τον γούσταραν οι οπαδοί, γι’ αυτό τον έτρεμαν και οι αντίπαλοι. Αυτό σημαίνει Παναθηναϊκή διοίκηση. Να μην αφήνεις τίποτα να πέφτει κάτω, να τους κόβεις τα ποδάρια άμα πάνε να σε κλέψουν.

Θα ήταν ευχής έργο αυτή η ΚΑΒΛΑ των Γιαννακόπουλων να έβγαινε και στη μπάλα. Δεν βγήκε και δεν είναι της παρούσης οι αναλύσεις στα πως και τα γιατί. Εκεί θα βλέπατε τρέμουλο που θα έπιανε τους απέναντι, εκεί θα βλέπατε αν θα τολμούσε κανείς να σε αδικήσει. Δυστυχώς είναι πλέον αργά.Οι άνθρωποι ετοιμάζονται σιγά – σιγά να αποχωρήσουν και από το μπάσκετ, ενώ το ποδόσφαιρο δεν το είδαν το ίδιο ζεστά. Το βέβαιο είναι ότι μέχρι να πουν αντίο, θα τους έχουν όλους ΣΟΥΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου