Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Είμαστε... ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ!

Συγνώμη αλλά έχω πάθει πλάκα και θέλω να το μοιραστούμε. Σας είπα και χθες ότι έφτιαξα αυτό το blog έτσι για να περνάμε - μέχρι νεοτέρας - την ώρα μας και για να διαβάζετε πως βλέπω ορισμένα πράγματα γύρω από τον Παναθηναϊκό μας. Βασικά για να έχω και ένα βήμα και να μην τρελαίνομαι που έμεινα προσωρινά εκτός μάχης όντας και με τη βούλα άνεργος.

Εχω πάθει πλάκα λοιπόν με τα νούμερα που είδα. Δεν είμαι… νούμερο, αλλά δεν κρατιέμαι να μην σας το γράψω. Γνωστοποίησα το link αργά το απόγευμα της Δευτερας μέσω facebook και από τότε υπάρχουν αρκετές παραπομπές μέσα από το φόρουμ των greenwebfans, ακούστηκε στην εκπομπή της 13, ενώ το έβαλαν και κάποια άλλα Παναθηναϊκά μπλογκ και έγινε ότι έγινε. Τι ήταν αυτό; Με τη συμπλήρωση 24 ωρών η σελίδα που διαβάζετε είχε 14 χιλιάδες προβολές. Μπροστά μου το βλέπω αυτή τη στιγμή και δεν το πιστεύω! Για όποιον ξέρει από ίντερνετ, μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει ο αριθμός αυτός και αν είναι εύκολο να τον πιάσεις σε μια μέρα. 

Αυτό το μαραφέτι εδώ πέρα το οποίο καλά – καλά δεν έχω μάθει ακόμη να το χειρίζομαι έχει μέσα αναλυτικά στατιστικά και μπορείς να δεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ Πόσοι διάβασαν το κάθε άρθρο, πόσοι μπήκαν συνολικά στη σελίδα, σε ποια χώρα βρίσκεται ο κάθε αναγνώστης (για παράδειγμα παίζουν 300 από Αγγλία, 250 από Κύπρο, 205 από Γερμανία, 142 από Αμερική, ενώ υπάρχουν και 60 άτομα μέχρι και από Ελβετία και Σουηδία!), ποιος τους… έστειλε στα λημέρια σου και άλλα πολλά. Κόλλημα κανονικό.

Δεν χρειάζεται να λέμε περισσότερα. Σας είπα και το μεσημέρι ότι αυτό εδώ το πράγμα είναι προσωρινό. Η απόφαση για να ανοίξω ένα Παναθηναϊκό σάιτ είναι ειλημμένη και επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο έχω ήδη αρχίσει να ψάχνω τόσο για τους ανθρώπους που θα συνεργαστούμε (νομίζω ότι τους… βασικούς τους βρήκα και με βρήκαν) όσο και για την χρηματοδότησή του, αν σε πρώτη φάση μπορεί να υπάρξει. Όταν θα έχω νεότερα θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ και πάλι που είστε δίπλα μου και φυσικά όλοι μαζί θα πρέπει να σταθούμε πλάι στον Παναθηναϊκό μας με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας.
ΥΓ: Αν και είμαι άσχετος με αυτά, παίζει και ένα γκρουπάκι στο facebook (https://www.facebook.com/pages/trify-larasblogspotcom/390594837621809).

9 σχόλια:

  1. poly eyxaristo k poly entharyntiko ayto me to neo site...mpravo nikola.k ennoeite pws thelloyme mesa athanasioy...gt oxi k garri,spanoydaki,arh gata.k makrya ap'to xrhsto konto,oso filos s kai an einai den antexetai i tzigerila toy,entelws filika.k pali mpravo,k koyragio k dynamh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικόλα αυτές τις εποχές και με αυτές τις συγκηρίες θα χωρίσει η ήρα από το σιτάρι.Προχώρα εσύ (εσέις μάλλον μιας και βρήκες τους βασικούς όπως λες) και μη μασάς.Και να χαρείς.Μη σχολιάζεις καν τον Τσάκα.Δεν αντέχω άλλο κάρβουνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικόλα ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα με τον περισσότερο ΕΝΕΡΓΟ κόσμο.Ό,τι ρεκόρ υπάρχει το έχουμε εμείς(περισσότερα διαρκείας,μ.ο. εισιτηρίων,μεγαλύτερες εκδρομές στο εξωτερικό,μεγαλύτερη πορεία για αθλητικό λόγο,στήριξη σε ερασιτέχνη,μόνο το ρεκόρ μεγαλύτερης εκδρομής στην Ελλάδα δεν έχουμε και αυτό γιατί το μεγαλύτερο γήπεδο είναι στην Αθήνα).Όλος αυτός ο κόσμος δεν άλλαξε ξαφνικά ομάδα.Τα τερτίπια του σοφέρ τον έχουν αποστασιοποιήσει απ'την ομάδα.Φτιάξτε 1 μέσο όπως λες με τους υπόλοιπους υγιείς δημοσιογράφους μας (Αθανασίου,Γαρρή,Σκόκα,Σπανουδάκη,Στρατή) και εκεί να δεις τι πλάκα θα πάθεις με τα αποτελέσματα.Θα έχετε τέτοια απήχηση που και δική σας εφημερίδα μπορεί να τολμήσετε ακόμα και χωρίς ''πλάτες'' που είναι απαραίτητες για τέτοιο εγχείρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...

    ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΔΑΚΤΥΛΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο νικολακο,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ και ο αλλος φτηνη προπαγανδα.ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ! Φοβουνται,γιατι ειχαμε γινει δυνατοι με σενα..γνησια Παναθηναικη ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΩΛΩΝΕΙ!

    Συνεχισε. Γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΟΡΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xemprostiase ton nerovouvalo tou peiraia!!!lasamaei o vasillaras!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΣ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Proxwra Nikola ki apo Madrith mazi sou!
    PAO 8RHSKEIA KAI STIN ISPANIA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή