Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Nα η (τελευταία) ευκαιρία!


Παρακολούθησα live και με ιδιαίτερη προσοχή τη γενική συνέλευση στα γραφεία της ΠΑΕ. Να σας πω ότι βγήκα αισιόδοξος μετά από δύο ώρες, θα είμαι ψεύτης…  Ακουσα πράγματα που με εκφράζουν σχεδόν απόλυτα για το πως φτάσαμε ως εδώ, δεν βλέπω ωστόσο τον τρόπο με τον οποίο θα δοθεί λύση, παρά τη σχετική διάθεση ορισμένων ανθρώπων. Και δεν τον βλέπω διότι ΚΑΠΟΙΟΣ έχει μουλαρώσει.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος παρουσίασε με σωρεία επιχειρημάτων τι ακριβώς έκανε και… δεν έκανε ο Τζίγκερ όλα αυτά τα χρόνια, είναι αλήθεια πως έπεισε σε μεγάλο βαθμό και τον Γιαννακόπουλο και τον Μακρόπουλο, οι οποίοι και συντάχθηκαν ΠΛΗΡΩΣ με τον Βγενό. Ειδικά η παραδοχή του Θανάση («κανείς δεν μας ενημέρωνε για τη ΓΗΠΕΛ») απέδειξε και πάλι ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Αμφιβάλω όμως αν απ’ όλα αυτά ιδρώνει καθόλου το αφτί του Βαρδινογιάννη ώστε να δούμε επιτέλους ουσία και εκεί είναι το θέμα.

Είναι καλό που πήρε αναβολή η ΔΣ και σίγουρα δεν θα χαθεί ο κόσμος για 15 μέρες. Είναι καλό διότι θα αυξηθεί η ΠΙΕΣΗ και θα καταλάβει έτσι και ο τελευταίος από αυτούς που έχουν φάει την προπαγάνδα του Βαρδινογιάννη ποιος είναι αυτός που οδηγεί τον Παναθηναϊκό στην καταστροφή.  Η ατάκα του Βγενόπουλου σύμφωνα με την οποία ο Τζίγκερ κάνει επικοινωνιακή διαχείριση της διάλυσης τα λέει όλα. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο Παναθηναϊκός καταστρέφεται και αυτός προσπαθεί να βγει ατσαλάκωτος με επιχειρήματα που αν δεν υπήρχαν τα κανάλια με τη συνεχή πλύση εγκεφάλου δεν θα έπειθαν ούτε… βλάκα.

Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει μια τελευταία ευκαιρία. Και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επίσης. Διότι μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι η κόντρα είναι ανάμεσα στον Τζίγκερ και τον Βγενό, ωστόσο η πραγματικότητα λέει ότι είναι ανάμεσα στον Βαρδινογιάννη και τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Υπάρχει λοιπόν μια τελευταία ευκαιρία όχι για να βάλει χρήματα (κανείς δεν του το ζήτησε), αλλά να αναλάβει τις ευθύνες του και να φύγει οριστικά.

Ειδάλλως, στα χέρια του θα σκάσει η βόμβα. Αν το έχει αποφασίσει και ίσως αυτό φανερώνουν οι τρικλοποδιές που βάζει, τότε να ζήσουμε να τον θυμόμαστε τον Παναθηναϊκό. Πάντως, ποτέ στην ιστορία καμία ομάδα ή καμία εταιρία δεν την πτώχευσε το 5% ή το 10% αλλά ο μεγαλομέτοχός της. Και αυτός έχει και όνομα και επίθετο. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε, να κονομάνε οι αυλικοί κάνοντας τα μυαλά του κοσμάκη κιμά και η ομάδα να διαλύεται. Τόσο απλά και παράλληλα τόσο... δύσκολα για να γίνουν κατανοητά από ορισμένους. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, επειδή μπήκα με φόρα και δεν τα είπαμε... 

1 σχόλιο:

  1. ρε συ Νικολα ελεος δηλαδη ειπαμε αν καποιος εχει τα καρυδια παει λεει θελω την παε την παιρνει και τελος δε λεω οτι ο τζιγγερ ειναι ο καλος ουτε τον γουσταρω γιατι δεν εχει κανει τιποτα για τον Παναθηναικο αλλα αυτο που βλεπω ενα χρονο τωρα ειναι καραγκιοζηλικια ενταξει και ο Βγενο δεν ειναι και ολος ο κοσμος ας αποσυρθουν και οι δυο να βρεθει καποιος που θα αγορασει την ομαδα και τελος ο Παναθηναικος ειναι μαγαζι γωνια και δεν θα χαθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή