Κυριακή 8 Απριλίου 2012

«Ναι» και «όχι» για Λεωφόρο!


Το τελευταίο διήμερο συζητιέται έντονα το ενδεχόμενο της επιστροφής στη Λεωφόρο. Υπάρχει σχετική σκέψη στην ΠΑΕ αναφέρουν τα ρεπορτάζ, παρότι στην παρούσα φάση δεν υφίσταται σχεδόν κανένα πρόσωπο στην ΠΑΕ για να την κάνει τη σκέψη. Δεν έχει βέβαια σημασία αυτό, διότι όντως το σενάριο αυτό είναι απολύτως ρεαλιστικό εδώ που έχουμε φτάσει. Είναι αναγκαίο καλό ή κακό (όπως το πάρει ο καθένας).

Δεν σηκώνει κουβέντα δηλαδή ότι αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή στα διοικητικά όχι μόνο στη Λεωφόρο θα πρέπει να παίζει ο Παναθηναϊκός αλλά ακόμη και στην… Παιανία. Α συγνώμη. Ξέχασα ότι εκεί θα πρέπει να πληρώνουμε περισσότερα και από το ΟΑΚΑ στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν με μια τέτοια κίνηση γλιτώνει ένα σημαντικό ποσό καθώς στο ΟΑΚΑ πλήρωνε ένα μέσο όρο 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως για τα νοίκια. Η Λεωφόρος είναι δικιά του, αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται δεν μπορεί να φιλοξενήσει επίσημα παιχνίδια, πλην αυτά των Νέων. Θέλει περίπου μισό εκατομμύριο για επισκευές, το οποίο… δεν υπάρχει. Αντίθετα στο ΟΑΚΑ σε παίρνει και ψαλίδια να τους κάνεις, αλλά και να τους τα δώσεις… προσεχώς.

Από τη Λεωφόρο έφυγες και πήγες ξανά στο ΟΑΚΑ για άλλους λόγους. Διότι πολύ απλά το σπίτι σου δεν σε χώραγε. Η πολυμετοχικότητα εκτόξευσε την ψυχολογία του κόσμου και πήγαμε στα 25άρια και στα 30άρια χιλιάρικα διαρκείας επομένως το κλουβί έμοιαζε πολύ μικρό. Επιπλέον, το θέμα του Βοτανικού είχε μπει στην τελική ευθεία και υπήρχε η προσμονή άμεσης μετακόμισης εκεί.

Τελικά ο μόνος που κατάλαβε ότι το γήπεδο… ΕΓΙΝΕ ήταν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ο οποίος μάλιστα στην τελευταία του συνέντευξη ευχαρίστησε (μετά τον Πέτρο Κόκκαλη) και τον Βαγγέλη Σαμαρά που… ολοκλήρωσε το έργο του. Όντως οι μακέτες ήταν υπέροχες και άξιζαν τα λεφτά που πήρε η ΓΗΠΕΛ…  

Προσωπικά πάντως και με βάση αυτά που δυστυχώς βλέπω να έρχονται στην ομάδα εννοείται πως δεν είμαι αρνητικός στο ενδεχόμενο της επιστροφής στα ιερά χώματα της Λεωφόρου. Μακάρι να μπορούσαμε να μην κάνουμε καν αυτή τη συζήτηση αλλά οι εγωισμοί είναι μεγάλοι. Τεράστιοι. Tουλάχιστον να ξαναδούμε το ιστορικό κλουβί με κόσμο και τη 13 γεμάτη. Δεν είναι και λίγο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου