Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Κριμα κόουτς...


Η ατάκα του Νίκου Νιόπλια για τις «μαλακίες», αναφερόμενος στην κατάσταση στον Παναθηναϊκό, σίγουρα σόκαρε όσους την άκουσαν. Όχι, γιατί τα πράγματα στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας δεν θυμίζουν αυτή τη στιγμή τη λέξη που χρησιμοποίησε ο κόουτς, αλλά επειδή ειδικά ο συγκεκριμένος θα μπορούσε να την αποφύγει. Να σκάσει μια τρίπλα ρε αδερφέ και να σεβαστεί πέντε πράγματα.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη όταν έχεις τη δυνατότητα να καθίσεις στον πάγκο μια τέτοιας ομάδας, όταν έχεις στα χέρια σου ένα ρόστερ που θα το ζήλευαν τόσοι και τόσοι προπονητές (το οποίο μάλιστα το είχε δουλέψει ΑΡΙΣΤΑ ο προκάτοχός του, ο οποίος έφυγε για… άλλους λόγους) και μια διοίκηση που σου ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ το 50-50 (ας ρωτήσει τόσους και τόσους ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ που έφυγαν νύχτα λόγω παράγκας), θα πρέπει να κάνεις το σταυρό σου από το πρωί ως το βράδυ για την ευκαιρία που σου δόθηκε και να μην την ισοπεδώνεις με την πρώτη ευκαιρία, δείχνοντας στοιχεία κακού χαρακτήρα.

Και στην τελική πόσο μεγάλος (προπονητικά) είναι τελικά ο Νιόπλιας για να μπορεί να μιλάει έτσι για τον Παναθηναϊκό και σε πόσο καλύτερα (προπονητικά) περιβάλλοντα είχε βρεθεί; Διότι και στην εκπομπή που τον κάλεσαν να μιλήσει ως… αναλυτή τον αποθέωσαν και όχι ως προπονητή. Πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης και θεωρώ ότι όσο κάθισε στην ομάδα βοήθησε στο μέτρο του δυνατού ενώ και προσωπικά είχα καλή συνεργασία μαζί του. Μου χτύπησε όμως πολύ άσχημα αυτό το πράγμα που άκουσα και δεν γινόταν να το αφήσω ασχολίαστο.

2 σχόλια:

  1. μηπως τον παρεξηγισαμε τον νιοπλια!!!εχετε δικιο οτι πηρε ετοιμη ομαδα, πιος ειναι ο νιοπλιας προπονητικα τι εχει κανει ως προπονητης, ειναι μονο αναλυτης (για εμενα ειναι αλεφαντος νεος).αλλα να πω οτι καπου εχει δικιο, αλλα να διευκρινηση οταν λεει κατι, οχι παντα με σποντες υπονοουμενα κτλ. αν ειναι ετσι που το ελαβα εγω! στη 2 χρονια που ειθελε τα παρετηθει παιζοντουζαν αλλα παιχνιδια μεταξι βγενο τσιγγερ κτλ κ οταν παιζονται παιχνιδια με λεφταδες δεν ειναι μονο στ γραφεια αλλα κι στου αγωνιστικους χωρους παραγκες κτλ ( αν θυμασται στην προετοιμασια επι νιοπλια εγιναν πολα που δεν ειθελε και δεν μπορουσε να τα αλαξει!!!!!τα ειπε ομως μετα με μισολογα!οπως και ο γυμναστης!αυτο ειναι το λαθος!

    ασχετο με νιοπλια, αλλα εχει σχεσει με της κοντρες βγενο τσιγγερ! μπορει να ειναι και ιδεα μου βεβαια αλλα αν δειτε ποτε αρχισε η κατηφορα του παω στ προταθλημα φετος ηταν οταν εκανε την αμφανισει του ο βγενο! και ενω ξερανε-(με) ολοι οτι μας την εχουνε στημενοι για επισοδια τοιμορια πηρανε εισητιρια & τα υπολοιπα γνωστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εμενα ρε φιλε μου χτυπησε ασχημα. Εκτος του οτι ηταν εκτος τοπου και χρονου οτι ελεγε. Σε ποιες μαλακιες ακριβως αναφερεται? Σε αυτες που τον εκαναν προπονητη ?
    Αμα παρω εγω το Sentra τηλεφωνο και κανω αυτο το χαραχτηρισμο θα με κοψουν κατευεθειαν και θα μπω και μαυρη λιστα (Ναι υπαρχει στον συγκεκριμενο σταθμο) . Ο Νιοπλιας ποιος ειναι ? Και στην τελικη ακομα και ο πλανηταρχης να εισαι δεν δικαιουσαι να μιλας ασχημα δημοσια και μαλιστα μεσημερι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή