Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Πάρτε ανάσες...


Άκρη δεν βγαίνει στον Παναθηναϊκό και δεν θα  βγει τουλάχιστον για κάποιες ακόμη μέρες που η λογική τις θέλει να είναι «νεκρές». Ούτε φυσικά η ιστορία με τον Ερασιτέχνη βλέπω να προχωράει. Τόσο αυτή του Κωνσταντίνου, που μοιάζει γενική και αόριστη, όσο και αυτή του Βγενόπουλου που θα απορριφθεί προφανώς επειδή είναι του… Βγενόπουλου. Mακάρι να βγω ψεύτης και ας δοθεί η λύση από... οπουδήποτε.

Ελλείψει θεματολογίας, αλλά και λόγω της διάθεσής μου να την κάνω μακριά θα σας αφήσω για λίγες μέρες και το «μαγαζί» θα είναι κλειστό λόγω διακοπών. Σκέφτηκα μάλιστα να μην πάρω καν το λάπτοπ μαζί, έτσι για «αποτοξίνωση», αλλά το κόβω κομματάκι χλομό να συμβεί κάτι τέτοιο.

Σε κάθε περίπτωση, καλά να περάσουμε όσοι φύγουμε, το ίδιο ας γίνει και με εκείνους που θα παραμείνουν στη βάση τους και όσο το δυνατό περισσότερο μπορούμε ας γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Είναι προφανές ότι τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει και θα χρειαστεί να φανούμε δυνατοί.    

1 σχόλιο:

  1. Χρονια Πολλα Καλη Ανασταση και με το καλο να μας ενημερωσεις οταν επιστρεψεις.
    Και πουσαι Νικο πες και καμια προσευχη γιατι δεν μας βλεπω καλα καθολου. Ειναι κριμα γι αυτη την ομαδα να την καταστρεψουν με το ετσι θελω, αλλα τωρα ειναι καιρος για κοντοσουβλι-αρνι-κοκορετσι και καλο κρασι.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή