Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Πόσο μαλάκες μας περνάνε;


Καταρχήν δεν με νοιάζει να φάει κάποια χοντρή καμπάνα ο Αρης, δεν τον θεωρώ άλλωστε ανταγωνιστή του Παναθηναϊκού. Το θέμα έχει να κάνει απλά με την ισονομία και για το πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ μας περνάνε.

Μια αγωνιστική λοιπόν  στον Αρη και το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά. Απίστευτο! Χτυπήθηκε η επόπτης και δεν τρέχει κάστανο. Στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός δεν χτυπήθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ και το τριφύλλι μάζεψε καμπάνα και για του χρόνου με αφαιρέσεις βαθμών και δεν συμαζεύεται. Μιλάμε για τρομερό θράσος, μιλάμε για εντελώς στημένες και γελοίες καταστάσεις.

Για μια ακόμη φορά η κάθαρση άρχισε και τελείωσε με τον Παναθηναϊκό. Αλλά τι να λέμε τώρα; Εδώ μετά το ΞΥΛΟ που έφαγαν οι πράσινοι πέρσι στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική. Τα λαμόγια που βρωμίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζουν να παίζουν με τη φωτιά. Και όταν μετά ξεσπάσει ο κόσμος θα το παίζουν και θλιμμένοι. Όχι, «κύριοι». Εσείς είστε οι ηθικοί αυτουργοί για ότι κι αν συμβαίνει και να είστε έτοιμοι για ΟΛΑ. Aλλά βρίσκετε και τα κάνετε. Κουτί σας κάθεται η ανυπαρξία του Παναθηναϊκού και κάνετε μαγκιές...

2 σχόλια:

  1. Εγω κυριοι και κυριες ενα εχω να πω και δεν νομιζω οτι χωραει αμφισβήτιση!!! Α ΡΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. e mhn les oti den einai antagwnistes tou xronou 8a einai gia thn pempth 8esh :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή