Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Τι... μας περιμένει!


Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου που δεν έχει συνειδητοποιήσει ακριβώς τι συμβαίνει και τι θα συμβεί στον Παναθηναϊκό αν δεν μπούνε στην άκρη οι εγωισμοί. Ακόμη και από τον εαυτό μου αν κρίνω είναι πολλές οι φορές που έχω πει «δεν μπορεί, Παναθηναϊκός είμαστε. Κάτι θα γίνει, δεν θα διαλύσουμε...». Και φυσικά το λέω περισσότερο από ευσεβή πόθο και λιγότερο από πληροφορία ή έστω διαίσθηση γιατί η αλήθεια είναι πικρή.

Το καλοκαίρι κούνησαν μαντίλι ο Σισέ, με τον Ζιλμπέρτο, κατά πολλούς οι μεγαλύτεροι βάσει ονόματος παίκτες που φόρεσαν ποτέ την πράσινη φανέλα, αλλά δεν άνοιξε μύτη. Ακολούθως χαιρέτησε ο Νίνης και τώρα έρχεται η σειρά του Σιμάο. Σημειωτέον, από τον τελευταίο και άσχετα από το πόσο ΣΚΥΛΙ υπήρξε, ποτέ μου δεν θα ξεχάσω ΑΥΤΟ (http://www.youtube.com/watch?v=3mGmvcfmOhw). Και αυτοί είναι μόνο η αρχή. Σε λιγάκι θα αρχίσουν να σκάνε μύτη οι προσφυγές, ενώ ακόμη και αυτοί που έχουν συμβόλαιο στην πρώτη καλή πρόταση θα την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια. Το ίδιο φυσικά και ο προπονητής.

Τι να κάτσουν να κάνουν και με ποιον; Εχετε καταλάβει τι θα δούμε του χρόνου; Καλύτερα να μην το σκεφτόμαστε γιατί θα είναι ο απόλυτος εφιάλτης. Καλύτερα να μην κατέβουμε καν, αν είναι να ξεφτιλιστούμε και να μας γράψει η ιστορία. Και το καλύτερο που έχει να κάνει ο καθένας από εμάς είναι με ότι δύναμη έχει να ΠΙΕΣΕΙ. Είναι απίστευτο αυτό που σημαίνει. Γιατί παρά τις ψευτιές που διαδίδονται εδώ δεν μιλάμε για μια ομάδα που χρεοκοπεί επειδή οι μέτοχοι δεν έχουν λεφτά, αλλά επειδή για λόγους που έχουμε εξαντλήσει αρνούνται να τα βάλουν. Tragic που λέει και ο βλάχος ο Κίτσος στη διαφήμιση με την Τασούλα. Tragic...

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΟΙ ΕΓΩΙΣΜΟΙ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ?

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΩΙΣΜΟΙ.

    ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΝΑΙ. ΑΝ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΔΩΘΗΚΕ.

    Η ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η "ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, Η ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΗ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Η ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ 1979.

    Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΙΚΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

    Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ.

    1979-2008 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 7 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΑΕΚ 5.

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΡΔΗΔΕΣ.

    ΚΑΤΑΡΑ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή