Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Παπουτσάκη… ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!


Όταν του έγραφα του Παπουτσάκη στο Gazzetta ότι θα τον βάλουν να ξυρίσει μέχρι και το μουστάκι μια χαρά το είχα δει το έργο. Απλά αυτός δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι εκτός από αυτόν, είχαν να θρέψουν και καμιά δεκαριά «στόματα» ακόμα και κάποιος θα την πλήρωνε.

Καλά να πάθει λοιπόν ο Παπουτσάκης και όσο και να σκούζει τώρα κανείς δεν τον λυπάται. Όχι, γιατί έχει άδικο, αλλά γιατί υπήρξε και αυτός μέρος του προβλήματος. Τα ξέχασε τα ξεφτιλίκια του με τον Γόντικα και τις ανακοινώσεις που έβγαζε ως πρόεδρος της Λίγκας και όχι του... Ολυμπιακού; Ας πέσει λοιπόν, ουδείς θα στενοχωρηθεί. Αλλωστε, είτε πέσει είτε μείνει, το ίδιο μας κάνει και το ίδιο τους κάνει. Εκατό παραρτήματα έχουν για να κάνουν τις δουλειές τους. Αλλά μην το παίζουν και θλημένοι.

Επειδή πάντως έστω και καθυστερημένα αποφάσισε και άνοιξε το στοματάκι του καλό είναι να δώσει και καμιά λεπτομέρεια παραπάνω. Ας πάει σε κανέναν εισαγγελέα να πει τι ξέρει και τι παίχτηκε. Όχι, πως θα αλλάξει τίποτα. Όσο τους τιμώρησαν για τις κασέτες, άλλο τόσο θα τους τιμωρήσουν και γι’ αυτά. Ξέρετε ποιους λέω. Εκτός κι αν ο Παπουτσάκης πιστεύει ότι τον έστησε η… υπερδύναμη που λέγεται Κέρκυρα που ξαφνικά έγινε Μπαρτσελόνα. Παπουτσάκη καλά να πάθεις και ας πρόσεχες. Τίποτα άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου