Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Λύση από… αλλού!


Καταρχήν, θεωρώ ότι στο θέμα της κόντρας Βαρδινογιάννη – Βγενόπουλου (επί της ουσίας ΔΕΝ υπάρχει μεταξύ τους κόντρα, αλλά του Τζίγκερ με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ) ο Βγενόπουλος έχει στα περισσότερα δίκιο. Πλέον, όμως αυτό δεν έχει και σημασία, δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο από τη στιγμή που δεν υπάρχει εξέλιξη και η ομάδα βουλιάζει.

Το τριφύλλι οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια για φούντο όσο τα φώτα πέφτουν πάνω στους δύο συγκεκριμένους ανθρώπους. Ναι, σαφώς και είναι άδικο για τον Βγενό που, παρά τα σοβαρά του λάθη, μπαίνει στο ίδιο κάδρο με τον… Νέρωνα της ομάδας ωστόσο αυτό είναι το τελευταίο που νοιάζει τον κόσμο καθώς όλοι καίγονται για ΛΥΣΗ. Και ο Βαρδινογιάννης αποκλείεται να αφήσει τον Mr Mig να την δώσει, οπότε δεν θα μάθουμε και ποτέ αν όντως εκείνος το μπορούσε.

Με βάση το παραπάνω συμπέρασμα, το οποίο και βγαίνει μέσα απ’ όσα μας δίδαξε η πολυμετοχικότητα όλα αυτά τα χρόνια, η μόνη λύση μπορεί να δοθεί είναι από… αλλού. Από κανέναν Βασιλόπουλο δηλαδή, αν αποφασίσει να «μπλέξει», ίσως από τον Αλαφούζο αν και δεν το βλέπω, τον Σταθοκωστόπουλο ή δεν ξέρω εγώ από ποιον άλλον Παναθηναϊκό παράγοντα. Σίγουρα πάντως όχι από τα Πακιστάνια του Τσάκα. Εκεί μόνο μπορεί να ποντάρει ο Παναθηναϊκός και οτιδήποτε άλλο θα είναι σούπερ έκπληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου