Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ζητείται η βοήθεια του... κοινού!


Όποιος μου εξηγήσει τι ΑΚΡΙΒΩΣ έχουν στο μυαλό οι παλαίμαχοι θα του χρωστάω μεγάλη χάρη. Η απάντηση «να βοηθήσουν» δεν πιάνεται διότι είναι γενική και μπορεί να το πει ο καθένας. Και εγώ θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν υπάρχει σάλιο. Το ίδιο νομίζω ισχύει και για τους παλαιμάχους, άρα τζάμπα η συζήτηση αναφορικά με τη συγκεκριμένη απαντηση. Αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, δεκτόν... 

Τα λέγαμε και τις προάλλες με την κίνηση που έκαναν και όπως αναμενόταν έπεσε στο κενό. Να πάρουν τις μετοχές να τις κάνουν τι; Αν μπορούσε να τα βρει ο Βαρδινογιάννης με τον Βγενόπουλο θα τα έβρισκαν και μόνοι τους, δεν χρειάζονται μεσολαβητές. Αφήστε που καλά – καλά δεν είχαν καταλάβει που είναι το πρόβλημα αν κρίνω από τον τρόπο που άκουγε ο Κωνσταντίνου τα περί ΓΗΠΕΛ στον Τάφο του Ινδού ή τις δηλώσεις του δικηγόρου στο ραδιόφωνο.

Τώρα πάλι ακούστηκε το «να δώσουν τις μετοχές στον Ερασιτέχνη». Σε ποιον; Μα εδώ ο Ερασιτέχνης δεν μπορεί να σώσει την αφεντιά του, θα μπορέσει να λυτρώσει και την ΠΑΕ; Πλάκα κάνουμε τώρα; Για να μην πιάσουμε το τσουβάλιασμα που βολεύει μια χαρά τον Τζίγκερ. Να φύγει ο Βαρδινογιάννης λοιπόν που θέλει να βαρέσει κανόνι η ομάδα, να φύγει και ο Βγενόπουλος που αν μη τι άλλο και μέχρι αποδείξεως του εναντίου το παλεύει; Κι αν φύγουν ποιος θα έρθει; Ο… Τσάκας; Γιατί έτσι όπως είναι τώρα ο Παναθηναϊκός και με το γηπεδικό να απειλεί να του πιεί το αίμα, μόνο οι… Πακιστανοί του τύπου αυτού πλησιάζουν κι αυτοί φυσικά στα… λόγια και στις κασέτες που γυροφέρνουν τα τσιράκια τους στα κανάλια και τρώνε πόρτες.

Για να το κλείσουμε το θέμα και να μην έχουμε και τίποτα παρεξηγήσεις πασχαλιάτικα. Δεν πιστεύω ότι παίζουν κάποιο παιχνίδι οι παλαίμαχοι. Τουλάχιστον δεν το ξέρω και ούτε θέλω να το σκεφτώ. Απλά είναι φορές που αν δεν έχεις να πεις τίποτα πολύ απλά δεν μιλάς. Δεν είναι… υποχρεωτικό να κάνεις δηλώσεις είτε για να λες συνεχώς τα ίδια και τα ίδια, είτε να αλλάζεις κάθε φορά στάση και επί τους ουσίας να παραμένει το απόλυτο μηδέν, μπερδεύοντας το σύμπαν. Νομίζω ότι έγινα κατανοητός, δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο. Γιατί απλά είναι φορές που σηκώνεις τα χέρια ψηλά...

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ?

    ΝΑ ΤΟ ΠΩ?

    ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

    ΘΑ ΠΩ ΑΠΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΔΕ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟ, Η ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΑΙΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

    ΛΙΒΑΘΗΝΟΣ
    ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ
    ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΤΖΑΚ

    ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΠΑΡΕΣΘΗΣΑΝ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΕΣΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟ 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή