Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Mπράβο στους Νέους!


Δεν πήγα στη Λεωφόρο το μεσημέρι, ούτε έχω πάει φέτος σε κάποιο παιχνίδι των Νέων. Ρωτούσα πάντως εδώ και καιρό, γενικώς μάθαινα ωραία πράγματα και να που επιβεβαιώθηκαν και στην πράξη. Οι μικροί του Παναθηναϊκού, η γενιά που πριν 2 χρόνια είχε σηκώσει την κούπα μέσα στο Καραϊσκάκη, πήραν λοιπόν το πρωτάθλημα και το γλέντησαν με την ψυχή τους.

Και όσο θυμάμαι την ατάκα του Γιάννη του Γκούμα («η πολυμετοχικότητα κατέστρεψε τις Ακαδημίες») τόσο βάζω τα γέλια, άσχετα αν είχε τους λόγους του να τα πει. Όπως κατέστρεψε και την πρώτη ομάδα προφανώς. Γιατί από εκεί που περιμέναμε μέχρι και τον Γκούμα να μας ξελασπώνει μπροστά, έφερε τον Σισέ, τον Ζιλμπέρτο, τον Λέτο, τον Κατσουράνη και όλα αυτά τα «παλιόπαιδα». Ντροπή τους.Καλά δεν είμασταν δίχως αυτούς;

Επειδή βέβαια αυτά είναι περασμένα μεγαλεία (εφιάλτες για τους νοσταλγούς της μιζέριας) καλό είναι να σταθούμε στο σήμερα και το αύριο. Να προσέξουμε αυτά τα παιδιά και να τα βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Ετσι για να μην τα… χαρούν άλλοι.  

1 σχόλιο:

  1. αν ειχαν ανεβασει 1 πιτσιρικα και δεν επεζε ο γκουμας να δουμε τι θα ελεγε τοτε ο καθε γκουμας!!! οπιοι μικροι ανεβενουν η ερχωνταιαυτη η γκουμομπαζιναδες δεν τους αφηνουν να κανουν καριερα να δειξουν οτι δεν εμειναν ταλεντα στην νεον στην προηγουμενη ομαδα τους!!!!που ειναι ο βυντρα ο μαχητης ο ετσι ο αλιος που λεγανε πριν ανανεωσουν το συμφολαιο του?!!!!!και με 1εκατ!!!απο την μερα που παιζει βασικος μαζι με σαριεγκη πηρε την ομαδα η κατρακυλα τυχαιο!!!!δεν νωμιζω!!!!!!!!!! για σου τσιγγερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή