Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Δεν ήθελαν να γίνει!


Μια χαρά τους έκατσε η αναβολή από την επίθεση… αγνώστων!  Εκτός κι αν υπάρχει κανείς που δεν έχει καταλάβει ποιος ήταν αυτός που… έτρεμε στην ιδέα να γίνει το ματς, ποιος φοβόταν το ξεγύμνωμα του πρωταθλητή Ευρώπης.

Στον κόσμο τους ήταν από την Κυριακή το βράδυ. Το αλκοόλ δεν έλεγε να βγει από μέσα τους, προπόνηση δεν έκαναν, τραυματίες είχαν, που να καταβαίνουν τώρα να παίζουν με τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ πρωταθλητές.

Η ιστορία αυτή λοιπόν σαφώς και βοηθάει την μικρότερη ομάδα, αυτούς που ήξεραν ότι ο Σάρας, ο Μάικ και ο Μήτσος μπορεί και να τους την βγάλουν ξινή την κούπα. Το ποιος ήθελε και ποιος δεν ήθελε να γίνει το ματς φαίνεται και από κάτι άλλο. Η απόλυτα ΑΡΣΕΝΙΚΗ ομάδα του τριφυλλιού πίεζε να παίξει ακόμη και χωρίς τους δύο χτυπημένους. Γιατί έτσι ξηγιούνται οι άντρες.

1 σχόλιο:

  1. Νικολα προσπαθω να το δημοσιευσω στα «πρασινα» site kαι blog αλλα ματαια δεν το ανεβαζουν. Το greenzone το ειχε σαν θεμα και το κατέβασε. Αν μπορεις και θες ψαξτο. Νομιζω εισαι ενημερος για το θεμα αυτο.

    Ολοι οι Παναθηναϊκοι διαβαστε αυτο για να καταλαβετε επιτελους τι παιζοταν τοσα χρονια απο τον βαρδινογιαννη και τα τσιρακια του. http://www.panathinaikoskosmos.com/2012/05/17/40-000-e-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%89-%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%81-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή