Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Μη χάνετε το χρόνο σας...


Έτυχε (ξανά) σε μένα, θα έχει τύχει και σε εσάς εκατοντάδες φορές. Στην ουρά που περιμένω για μια πληρωμή δυο φίλοι του Ολυμπιακού… θορυβούν με την κλασική ατάκα. «Μας σφάξανε ρε μαλάκα πάλι στο μπάσκετ, δεν πάει άλλο»! Δεν άντεξα και μπήκα δυναμικά στην κουβέντα για να μάθω «που σας σφάξανε;» αλλά φυσικά έχασα το χρόνο μου. Γι’ αυτό σας λέω, μην ασχολείστε, αγνοείστε τους.

Οι άνθρωποι παίζουν ότι κασέτα τους βάλουν. Άνθρωποι από 15 έως 70 χρονών σου λένε τα ίδια και τα ίδια. Λέξη δεν αλλάζουν. Αυτά δηλαδή που διάβασαν σε κάποια από τις εφημερίδες τους. Γι’ αυτό (ή μάλλον ΚΑΙ γι’ αυτό, για να τα λέμε όλα) και οι δικές τους πουλάνε τόσες χιλιάδες φύλλα και οι δικές μας ελάχιστα. Διότι αν τολμήσεις εσύ να γράψεις τέτοια πράγματα θα σε πάρουν στο κυνήγι και θα σου πουν μην μας δουλεύεις. Στους άλλους τα υιοθετούν κιόλας και τα αναπαράγουν από στόμα σε στόμα.

Τον έσφαξε λοιπόν τον Ολυμπιακό η διαιτησία γιατί ο Διαμαντίδης φαίνεται (αν δεν είναι μοντάζ) να πατάει γραμμή στην τελευταία φάση. Σιγά τα αυγά θα πω εγώ. Το πως φτάσαμε στην τελευταία φάση θα μας πει κανένας; Το πως έγινε ντέρμπι από εκεί που κάναμε πλάκα στα παιδάκια και τον παππού τους και ετοιμαζόμασταν για τα «αντίο και αύριο σχολείο» θα μας πει κανένας; Δύο φάουλ όλα κι όλα τους σφύριξε στην τελευταία περίοδο μετά από εννιά λεπτά ξύλου και μιλάνε και από πάνω; Να έχεις ένα σωρό προβλήματα, να ΄χεις και δαύτους να σε ζαλίζουν χωρίς καν να καταλαβαίνουν τι βλέπουν.  

Αλλά πραγματικά σας λέω μην ασχολείστε. Μην χάνετε το χρόνο σας και την ψυχική ηρεμία. Δεν θα βγάλετε άκρη, σας το υπογράφω. Εδώ οι ίδιοι άνθρωποι έχουν πειστεί ότι τους αδικούν στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ θα κωλώσουν που τα χάνουν κιόλας και μάλιστα εύκολα; Δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση μαζί τους και κακώς αγωνιζόμαστε στα ίδια πρωταθλήματα. Αυτή είναι η αλήθεια…  

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΑΠΑΕΙ πια αυτή η ΗΛΙΘΙΑ καραμέλα περί "οπωσδήποτε" σφαγής του γαύρου όταν χάνουν..

    Το κακό είναι ότι έχουμε βαρεθεί μέχρι αηδίας να το ακούμε γιατί... 9 στις 10 πάντα χάνουν.

    Αλλά να φωνάζουν και για το χτεσινό ρε φούστη μου.. όταν το 85% των φάσεων ήταν υπέρ τους και ιδίως στο 4 μέρος οι γκρι έκαν παπάδες με την προκλητική τύφλα τους για να δώσουν τον αγώνα στο γαύρο... Ε ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ !!!! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!

    Μακάρι, να λήξει το θέμα "των πρωτείων" στο εξοχικό μεθαύριο και να ξαναχωθούν στις τρύπες τους, γιατί πολύ αερίστηκαν με το τυράκι της ευρωλίγκας.... άιντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή