Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Μη φύγετε... ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Τα παραμύθια με τα παιδάκια σιγά – σιγά τελειώνουν, ήρθε η ώρα για τους ΑΝΤΡΕΣ. Ο Παναθηναϊκός πήρε για πλάκα τον Ολυμπιακό, έκανε το 2-2 και τώρα αφήστε το πάνω σε αυτούς που ξέρουν. Καλά θα περάσουμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο...

Κάποιοι είχαν βγάλει μεγάλη γλώσσα για ένα άθλημα που δεν έχουν ιδέα πως παίζεται. Ούτε από την τηλεόραση δεν το έβλεπαν τόσα χρόνια γιατί μετά δεν θα μπορούσαν να κοιμηθούν από τους εφιάλτες που θα είχαν. Φυσικά έφταιξε και ο Παναθηναϊκός που έδωσε δικαίωμα στον κάθε απίθανο να βγάλει γλώσσα, όμως η τάξη αποκαταστάθηκε και ήρθε η ώρα να καθίσει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Και να σας πω κάτι άλλο; Αυτό που θα πάθουν μόνοι τους το προκάλεσαν, με τα ψέμματα και τις προκλήσεις τους. Αν το πήγαιναν λάου - λάου, μπορεί και να μας έπιαναν στον ύπνο, μπορεί και να μας έκαναν τη ζημιά. Το θηρίο όμως ξύπνησε και ετοιμάζετε για φάπες. Αυτές που δεν έπεσαν στην Πόλη επειδή δεν μας άφησαν τα κοράκια.

Το έγραψα και στην προηγούμενη επικοινωνία που είχαμε, το πιστεύω ακόμη πιο έντονα τώρα. Το δύσκολο ήταν να κάνουμε το 2-2, όχι να τους πάρουμε μέσα στο Παλέ. Αυτό είναι εύκολο. Το έχουμε ξανακάνει, είναι η μεγάλη μας συνήθεια εξ ου και ο χαρακτηρισμός εξοχικό.Οχι, πως θα αλλάξει η ιστορία μας αν δεν το πάρουμε, αλλά έτσι για να γελάσουμε λίγο, επειδή ΕΤΣΙ έχουμε καιρό να τους το σηκώσουμε. 

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν είναι ξανά καβάλα στο άλογο. Το ξέρουμε εμείς, το ξέρουνε κι αυτοί κι ας μην το παραδέχονται. Μην λες τίποτα... ΤΕΛΟΣ. Έβγαλαν τρελή γλώσσα και θα το πληρώσουν. Και το χειρότερο γι' αυτούς δεν είναι ότι πιθανότατα θα χάσουν ένα ακόμη πρωτάθλημα, αλλά ότι θα χάσουν και τα επόμενα. Οι εξελίξεις με την παραμονή των Γιαννακόπουλων είναι τέτοιες που μόνο αισιόδοξους μπορούν να μας κάνουν και μόνο τρόμο να φέρουν στους απέναντι. Πάμε σαν άλλοτε λοιπόν. Στο Φάληρο ερχόμαστε. Να είστε εκεί, μην φύγετε. Εμείς πάντως κατεβαίνουμε όπως παλιά, όπως ξέρουμε και κανέναν δεν φοβόμαστε... 

2 σχόλια:

  1. Άρε Νικόλα παραμένεις από τους λίγους πράσινους δημοσιογράφους που κρατάνε ψηλά την σημαία.Έπειτα από την επίσκεψη στο εξοχικό εύχομαι να σε δούμε να γράφεις κάπου ή να τα λέμε από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ φοβαμαι οτι οι γκριζοι θα ειναι οι πρωταγωνιστες του αγωνα...
    Ας ελπισουμε τα παληκαρια μας να τους νικησουν και αυτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή