Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Μια ζωή στο ψέμα!


Καμία απολύτως εντύπωση δεν μου προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκαν τα ερυθρόλευκα (και όχι μόνο) ΜΜΕ το θέμα της ΣΤΗΜΕΝΗΣ επίθεσης στο πούλμαν του Παναθηναϊκού. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μια ζωή το ίδιο γίνεται.

Εδώ πριν δυο χρόνια, στο περίφημο ματς που οι Ολυμπιακοί σύμφωνα με τον Μαρινάκη δίδαξαν ήθος, κόντευαν να μας πείσουν τις επόμενες μέρες ότι αυτοί που έκαναν την επίθεση ήταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και οι οπαδοί ήταν σε... άμυνα. Ένα χρόνο πριν οι φωτογραφίες με το χτύπημα από αεροβόλο στον Τζόρβα μας είπαν πως ήταν μαϊμού.

Στο φετινό πρωτάθλημα η παράγκα του Γόντικα έφαγε τον Βασάρα και έβαλε στη θέση του τον Δούρο, που πίνει κάθε μέρα καφέ στο λιμάνι και στο περίφημο «δούρειο πρωτάθλημα» αδίκησε ΞΕΚΑΘΑΡΑ τον Παναθηναϊκό. Μέχρι και για τον Γιάχο γράφουν ότι είναι δικός μας και μας έσπρωξε με τον ΠΑΟΚ. Ποιος; Ο Γιάχος! Το ακούσαμε κι αυτό.

Αφήστε και το άλλο. Ότι και καλά ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να γίνει το ματς. Και γιατί κατέβηκε τότε στο ΣΕΦ και είπε «μπείτε μέσα να σας εξηγήσουμε το όνειρο σαν άντρες»; Το ποιος δεν ήθελε να γίνει το ματς είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς. Όπως και το ποιος δεν είχε κάνει προπόνηση όλη την εβδομάδα και είχε και τραυματίες. 

Kαι μέσα σε όλα η λογική του τσουβαλιάσματος. "Ολοι τα ίδια κάνουν" σου λένε και καθαρίζουν.Μήπως τα ίδια δεν σας λέγανε και για τα επεισόδια στο ποδόσφαιρο στο ΟΑΚΑ όπου δεν πειράχτηκε ούτε τρίχα από τους παίκτες και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού; Ε όχι ρε μεγάλε, δεν κάνουν όλοι τα ίδια. Ούτε Ριζούπολες έφτιαξαν ποτέ οι Παναθηναϊκοί, ούτε όπλα έβγαλαν, ούτε τίποτα. Και σας απαγορεύουν να τους συγκρίνετε μαζί τους. 

Αλλά από ένα σημείο και μετά καλά μας κάνουν. Εδώ ακόμη και πράσινοι δημοσιογράφοι αποφεύγουν να γράψουν για την επίθεση και την χρεώνουν σε… άγνωστους. Ίσως  να ήταν τίποτα εξωγήινοι, ποιος ξέρει; Μιλάμε για χούντα και για δίχως προηγούμενο βιασμό της λογικής. Δεν το λες καν προπαγάνδα. Η προπαγάνδα είναι κάτι πολύ μικρό μπροστά σε αυτό το πράγμα…

1 σχόλιο:

  1. Γραψε κατι για την επιθεση στο λεωφορειο του Ολυμπιακου στο Αργοστολι.
    Να δουμε ποιος κανει προπαγανδα. Για εκεινη την επιθεση δεν πει κανενας κουβεντα, που ειναι εκεινος ο γραμματεας που συγκινειται αμμεσα με τις επιθεσεις στα λεωφορεια?

    Η ΚΑΕ Ολυμπιακος καταδικασε την επιθεση στο λεωφορειο του ΠΑΟ. Την επιθεση στο λεωφορειο του Ολυμπιακου θα την καταδικασει κανενας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή