Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Τι πίνεις και δεν μας δίνεις;


Το φέρνω από εδώ, το πάω από εκεί, προσπαθώ να δω τι θέλει να πει τελικά ο ποιητής και άκρη δεν βγάζω. Για τις επιλογές του Σάντος στην Εθνική λέω, που ειδικά στη θέση του τερματοφύλακα τα είδαμε όλα.

Επειδή συνήθως το κριτήριο είναι η φόρμα και ακολούθως η εμπειρία δεν μπορώ να καταλάβω πως αφενός ο Καρνέζης και αφετέρου ο Χιώτης έμειναν στην απ’ έξω. Ειδικότερα όταν αυτοί που πήραν τις θέσεις τους είναι στη χειρότερή τους κατάσταση. Για τον Χαλκιά δεν συζητάμε καν, καθώς παρά τα τεράστια προσόντα του έχει κερδίσει με το σπαθί του τον τίτλο του βασιλιά της γκάφας. Ο Σηφάκης προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και αποχή, ενώ ο Τζόρβας παρότι είναι δικό μας παιδί και Παναθηναϊκός βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και δεν παίζει καν στην Ιταλία.

Μιλάμε για τον ορισμό της αδικίας απέναντι σε δύο παιδιά που έκαναν παπάδες τη φετινή σεζόν και αν μη τι άλλο θα έπρεπε από αυτούς να ξεκινήσει η επιλογή. Ακόμη και για τον Λάζαρο έχω πολλές απορίες καθώς ακόμη κι αν τον τελευταίο μήνα έχει σκάσει και δεν βλέπεται είναι τέτοια η ποιότητά του, που δεν μπορείς να τον αγνοήσεις. Ο Βύντρα έχει κάνει κάκιστη σεζόν και το πλήρωσε ενώ για τον Σπυρόπουλο θα πρέπει ο ίδιος να προβληματιστεί πως σε μια χώρα με ελάχιστους αριστερούς μπακ ΚΑΤΑΦΕΡΕ να μείνει στην απ’ έξω. Σκεφτείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται.

1 σχόλιο:

  1. ξερουμε πως δουλευει η εθνικη! οπως δουλευη ολο το ελληνικο συστημα!πολιτικο και μη!! μεγαλη αδικια οχι τοσο για λαζαρο, αλλα για το χιωτη και λιγοτερο καρνεζη!! γιατι ο χιωτης ητανε η τελευτεα του ευκερια να παιξη σε 1ευρο αλλα & γιατι εκανε τρωμερα ματς απεναντι σ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ!& με πολυ πειρα!!ο καρνεζης κι αυτος αδικιμενος αλλα πες οτι ειναι απειρος (για εμενα δεν εισχυει)& εχει το μελον προστα του!αλλα να παρεις σηφακη χαλκια που ητανε ολη τη χρονια τραυματιες παει πολυ! παρε κοσταντοπουλο η καπιον που επεζε ολη τη χρονια!! αυτα εκανε και ο ρεχαγκελ πειρε ολους που δεν επεζαν και εφαγε μεγαλο στραπατσο!!τα ιδια θα παθει & ο σαντος γιατι δεν ειναι μονο το τερμα αλλα & τσιολης κονε & εγω θα ελεγα κυρ παπαθοπουλο που ερχετε απο θλαση κοντα 2 μηνες εξω!! για σκεψου να παθουν καμια θλαση χαλκιας σηφακης!! ο 1επιρεπης ο αλλος απο χειρουρχειο δηλαδη ευαλοτος!!

    τωρα στα δικα μας για εμας απο την 1 θα χασει η παε αλλα 400χιλ μη περνοντας καρνεζη λαζαρο, αλλα θα βγει κερδισμενη η ομαδα αγωνιστικα φυσικα αν να περασουμε στα προκριματικα τσ λινκ, αφου θα ξεκινησει η προετιμασια πολυ νωρις & θα εχουν την ευκερια καλης ξεκουρασης, χαλαρωσης &βαζντας τους στην πριζα να γινουν καλυτερη,οπως & για σπυροπουλο βυντρα που εχουν χασει προπολου την θεη τους στην εθνικη (κανονικα & στην ομαδα μας επρεπε να την ειχαν χασει)να σκεφτουν οτι πριν τα 30 ειναι σε πτοτικη πορεια ειδικα για σπυροπουλο που δεν βρισκει ομαδα να παει!!οσο βυντρα ας οψετε που αυτη που του εκαναν ανανεωση με 1εκατμ!!!! μπορει να βγει τελικα κερδισμενη η ομαδα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή