Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Αφιερωμένο εξαιρετικά…


Το κείμενο αυτό δεν αφορά τους Ολυμπιακούς, ούτε τους Παναθηναϊκούς που το βράδυ της Κυριακής δεν έκλεισαν μάτι. Είναι γραμμένο για όλους εκείνους που σε προσωπικές συζητήσεις ή στα facebook το έπαιζαν Ελληνάρες και υπεράνω λέγοντας μπράβο στον Ολυμπιακό που το σήκωσε «σε χώμα ελληνικό» και άλλες τέτοιες χαζοχαρούμενες σαχλαμάρες. Και είναι αφιερωμένο όχι γιατί έχουμε να χωρίσουμε τίποτα αλίμονο), αλλά μπας και ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ και καταλάβουν ποιους πάνε να πιάσουν φίλους.

Δίχως να έχω μαντικές ικανότητες και λειτουργώντας απλά με την εμπειρία και το δεδομένο ότι κάποια πράγματα ΔΕΝ αλλάζουν, έλεγα σε όλους αυτούς τι θα λένε την Πέμπτη όταν θα πέφτουν τίποτα μολότοφ στον πάγκο της ομάδας ΜΑΣ. Κοντά έπεσα, όπως είδατε και πραγματικά θα ήθελα πολύ να δω πως αισθάνονται όλοι αυτοί οι Παναθηναϊκάρες. Οι περισσότεροι ίσως είναι οι ίδιοι που πίστευαν (και πιστεύουν) τον Τσάκα και λένε «έρχεται ο πρίγκιπας να σας πηδήξει».

Για να τελειώνει η ιστορία και να το πάρουν όλοι χαμπάρι ώστε να μην έχουν και τύψεις όταν αντιδρούν όπως αντιδρούν. Είναι ΥΓΕΙΑ ο Παναθηναϊκός να χαίρεται στις αποτυχίες του Ολυμπιακού και να τα βάφει μαύρα στις επιτυχίες του, όπως δηλαδή συμβαίνει και το αντίθετο. Ετσι ισχύει σε όλες τις χώρες του κόσμου ανάμεσα στους αιωνίους αντιπάλους, μην το βλέπετε λοιπόν στραβά, μην ντρέπεστε.Και η καζούρα είναι μέρος του παιχνιδιού και τα πάντα. Αφήστε δε που πιστεύω πως πολλοί από αυτούς που... χάρηκαν με την κατάκτηση του Κυπέλλου, χαίρονταν περισσότερο όταν η διαφορά είχε πάει στο +19.

Ο τίτλος που πήρε ο Ολυμπιακός την Κυριακή δεν μπήκε σε αυτούς του… ελληνικού μπάσκετ, αλλά σε αυτούς του Ολυμπιακού. Εκείνοι λοιπόν έχουν δύο και εμείς ΕΞΙ. Αντε για να μην τρελαθούμε κιόλας με όλους αυτούς που βλέπουν ΝΕΤ (Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση) και ακούνε τον κάθε απίθανο να λέει για «τους δύο γίγαντες του ελληνικού μπάσκετ» συγκρίνοντας τα… ασύγκριτα. Όποιος θέλει να πανηγυρίσει για το ελληνικό μπάσκετ πηγαίνει στην Εθνική, τα υπόλοιπα είναι για ΟΠΑΔΟΥΣ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου