Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Να είσαι ΕΚΕΙ!


Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός, έχασε με τα χέρια κάτω, όμως, όπως έγραψα και στο προηγούμενο σχόλιο, ακόμα… δεν τελειώσαμε. Και σε πρώτη φάση το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας είναι να είμαστε ΕΚΕΙ. Να είμαστε στο ΟΑΚΑ και να σπρώξουμε την ομάδα στο 2-2. Είναι χρέος ΚΑΘΕ Παναθηναϊκού οπαδού.

«Παλιά μας κράτησες εσύ τώρα θα σε κρατήσουμε εμείς» έγραφε ένα πανό πριν λίγα χρόνια στο Ελληνικό αποτυπώνοντας ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός κράτησε ψηλά την υπηρηφάνεια όλων μας, ήταν το καμάρι μας και το καλύτερο φάρμακο στις πίκρες που τρώγαμε στη μπάλα. Τώρα η ομάδα δεν είναι καλά. Φαίνεται αυτό από χιλιόμετρα και κάνει μπαμ. Είναι όμως ο Παναθηναϊκός, είναι ο απόλυτος βασιλιάς του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ μπορεί να γυρίσει και πάλι τούμπα την κατάσταση.

Μην ξαναλέμε τα ίδια. Είναι υποχρέωση όλων μας να βρεθούμε την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ και να στηρίξουμε τους παίκτες και τον Ομπράντοβιτς για να κάνουμε το 2-2. Προσωπικά θεωρώ το ματς αυτό πιο δύσκολο από το 5ο που θα ακολουθήσει. Ας ισοφαρίσουμε και μετά τα πάντα θα είναι στο χέρι μας. Γι’ αυτό να μην λείψει κανείς. Να είστε όλοι εκεί, δίπλα στη μεγαλύτερη ομάδα που πάτησε ποτέ τα εγχώρια γήπεδα σε όλα τα σπορ. Ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται δίπλα του για να κόψει τη γλώσσα στους… αμπάσκετους (κατά το άμπαλους) φαφλατάδες. Μην λείψει κανείς. Γεμίστε το από το πρωί για να σηκώσουμε με τρέλα άλλο ένα. Όπως το '99, όπως ΠΑΝΤΑ... 

1 σχόλιο:

  1. Πρεπει να "ανεβουν" λιγο οι ΣΜΙΘ και ΛΟΓΚΑΝ.
    Η ομαδα θελει βοηθειες στον ασσο και στο τεσσαρι κι αυτοι οι δυο δεν εχουν προσφερει καθολου στην φετινη περιοδο.
    Μας χρωστανε ενα καλο ματς, ας ειναι στο ΟΑΚΑ ο ενας και στο ΣΕΦ ο αλλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή