Τρίτη 29 Μαΐου 2012

H πρώτη «νίκη»!


Έστω και στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός φαίνεται να προλαβαίνει το τρένο της Ευρώπης και να γλιτώνει μια μεγάλη ξεφτίλα. Και λέω φαίνεται διότι το μπαλάκι περνάει πλέον στην ΕΠΟ ώστε να κάνει δεκτή την έφεση και με τους τύπους αυτούς ποτέ δεν ξέρεις. Δεν νομίζω πάντως να γίνει καμιά λαδιά, δεν νομίζω να μας στερήσει κάποιος αυτό που δικαιούμαστε.

Η ουσία λοιπόν είναι ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε την πρώτη μεγάλη μάχη. Και θα θυμάστε πως και τις προάλλες λέγαμε ότι δίχως αυτή τη «νίκη» δεν πας πουθενά και η όλη προσπάθεια κινδύνευε να τιναχτεί στον αέρα. Δεν είναι για να… κλαίμε από χαρά που ο κατεξοχήν Ευρωπαϊκός σύλλογος θα πάρει άδεια για να παίξει στην Ευρώπη, όμως εδώ που είχαμε φτάσει προετοιμαστήκαμε ακόμη και γι’ αυτό.

Με τα χίλια ζόρια τα χρήματα τελικά μαζεύτηκαν, οι διακανονισμοί έγιναν και ένας μεγάλος πονοκέφαλος φαίνεται να υποχωρεί. Κόντρα στις προσπάθειες που έκαναν κάποιοι (κατά βάση αναφέρομαι στους ΕΚΤΟΣ Παναθηναϊκού) για να μείνει ο Παναθηναϊκός εκτός οδεύουμε σιγά – σιγά προς σε αυτό που λέμε τέλος καλό όλα καλά.

Από εδώ και στο εξής ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει να λειτουργεί σαν ΚΑΝΟΝΙΚΗ ομάδα, να κάνει δηλαδή σχεδιασμό. Στόχος όλων είναι να παραμείνει ο Φερέιρα στο τριφύλλι και πιστεύω πως κάτι τέτοιο θα επιτευχθεί. 

Η εξέλιξη στο θέμα Δώνη μου είναι… παντελώς αδιάφορη καθώς ουδέποτε είχα «ψηθεί» για το συγκεκριμένο προπονητή. Ούτε για τους πράσινους μπορεί να θεωρηθεί «ήττα» από τη στιγμή που ο ξεκάθαρος στόχος ήταν και είναι η παραμονή του Πορτογάλου. Αν από την άλλη το ταβάνι του Δώνη είναι ο ΠΑΟΚ και δεν μπορούσε να περιμένει (ως εναλλακτική πάντα ) να τελειώσει θετικά ή αρνητικά το θέμα του Φερέιρα δικό του πρόβλημα είναι και ενδεχομένως αποδεικνύει ότι δεν είναι και για πολλά – πολλά.  

2 σχόλια:

  1. Οφειλεται ενα μεγαλο ευχαριστω στον Γιαννη Βαρδινογιαννη που σας εδωσε το δανειο και πηρατε την αδειοδοτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To: "Οφειλεται" γιατι με αλφα γιωτα και το "πηρατε" με εψιλον;
      εχει σχεση με το...συΝχαριτηρια;

      Διαγραφή