Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Αξίζει να είσαι εκεί...


Ο Φερέιρα ζήτησε τις προάλλες από τον κόσμο του Παναθηναϊκού να γεμίσει την Κυριακή το ΟΑΚΑ και είναι προφανές ότι θα μείνει με την… όρεξη. Το ζητούμενο δεν μπορεί να είναι ένα γεμάτο γήπεδο, γιατί πολύ απλά αυτά ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

Ναι, δεν μπορείς να ψήσεις κανέναν φίλο της ομάδας να πάει μαζικά στο γήπεδο για την εξασφάλιση της… 2ης θέσης, από τη στιγμή που έχουν χαθεί τα πάντα. Από την άλλη ωστόσο νομίζω πως η εικόνα στις εξέδρες θα πρέπει να είναι σαφώς καλύτερη σε σχέση με τα δύο πρώτα εντός έδρας ματς των πλέι οφ. Με ένα 15άρι δηλαδή, ίσως και 20άρι θα είσαι μια χαρά για τα δεδομένα της κατάστασης και της εποχής. Μας την χάλασε και η αναβολή του μπάσκετ ρε γαμώτο, γιατί αλλιώς η βραδιά ήταν ότι πρέπει για να συνδυάσεις και τα δύο τα ματσάκια.  

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πάντως έχει λόγους να πάει στο Ολυμπιακό στάδιο την Κυριακή. Καταρχήν είναι το τελευταίο ματς για τη φετινή σεζόν και εκεί και πέρα θα κάνεις πολύ καιρό να δεις την αγαπημένη σου ομάδα. Επιπλέον, με βάση τα νέα οικονομικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί ίσως μιλάμε και για το κλείσιμο ενός κύκλου, καθώς πολλοί από τους παίκτες που αγωνίζονται τώρα στην ομάδα θα κουνήσουν μαντίλι.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Νίνης, τον οποίο πιστεύω ότι ο κόσμος θα χειροκροτήσει θερμά και θα του δείξει ότι τον περιμένει ξανά πίσω στο τριφύλλι. Επιπλέον, θα βοηθήσεις την ομάδα να αποφύγει τα… χειρότερα και με τον τρόπο αυτό θα της ενισχύσεις και το (σχεδόν) άδειο ταμείο.  

1 σχόλιο:

  1. τρομερα πραγματα γινονται στον Παναθηναϊκό μας. Αν γινει κι αυτο δεν υπαρχει σωτηρια

    http://www.greenzone.gr/2012/05/apo-tin-tsepi-tou-tzigger-o-vintra.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή