Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Θράσος χωρίς όρια!


Η λέξη θράσος είναι πολύ μικρή για να περιγράψει ακόμη και σήμερα τη συμπεριφορά τους, άσχετα αν επί της ουσίας βρίσκουν και τα κάνουν, αφού στον τομέα του παρασκηνίου και των εντυπώσεων εσύ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.

Η ομάδα που έχει καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο και βρίσκεται πίσω από ΚΑΘΕ βρωμιά έκανε διαρροή και μίλησε για αλλοίωση των πλέι οφ. Είναι από τις στιγμές που ακόμη και ο Τσάκας θα πρέπει να αισθάνεται… αδικημένος για τα γιαούρτια που έφαγε διότι αν μη τι άλλο θα έπρεπε να τα μοιραστεί μαζί τους.

Την ομάδα που αλλοίωσε ξεκάθαρα ΚΑΙ το φετινό πρωτάθλημα την πείραξαν δυο σφυρίγματα στα πλέι οφ. Το γκολ που ακυρώθηκε του Λυμπερόπουλου (λες και θα τελείωνε το ματς) και ένα πέναλτι για το οποίο φωνάζει ο ΠΑΟΚ. Φυσικά, ακόμη και στα πλέι οφ που (υποτίθεται πως) αλλοιώθηκαν ξεχνάνε την πεναλτάρα στον Κουύνσι την πρώτη αγωνιστική. Τότε που θα κέρδιζε ο Παναθηναϊκός και οι Δικέφαλοι θα ξεκινούσαν τα μπάνια.

Μα βασικά ξεχνάνε πως πήραν ΚΑΙ τον φετινό τίτλο. Τις αναβολές από το πουθενά στα παιχνίδια, τα ΣΤΗΜΕΝΑ επεισόδια με την αστυνομία, τα σερί χειρουργεία στα ματς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ (και όχι μόνο), τα φιλικά με τα παραρτήματα και ένα σωρό ακόμη προκλήσεις. Πραγματικά δεν έχει νόημα να καθίσει κανείς να τα αραδιάσει ξανά. Βασικά δεν θα τα καταλάβουνε κιόλας, αφού έχουν συνηθίσει να τρώνε αμάσητα και αναπαράγουν αυτά που τους λένε τα (ουκ ολίγα) φερέφωνα της διοίκησής τους. Μην χάνουμε και τζάμπα το χρόνο μας μαζί τους.

Απλά φαίνεται πως ακόμη και έτσι τον Παναθηναϊκό τον τρέμουν. Το χουνέρι που πήγαν να πάθουν φέτος τους έχει κάνει ακόμη πιο γραφικούς και παίρνουν μέτρα πριν καν ξεκινήσει η καινούργια σεζόν. Και ακόμη είναι πολύ νωρίς. Αν χρειαστεί θα βιάσουν ακόμη περισσότερο τη λογική, θα σπάσουν κάθε ρεκόρ γραφικότητας. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια και αυτοί στο ψέμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου