Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Τον ΤΡΕΜΟΥΝ ακόμη και έτσι!


Δεν χρειάζεται να σας το πω εγώ ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι στα καλύτερά του. Το βλέπουν και οι τυφλοί το ζόρι που τραβάμε, αλλά το παλεύουμε τουλάχιστον. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα της ημέρας.

Το θέμα είναι ο ΤΡΟΜΟΣ που προκαλεί αυτή η ομάδα στο λιμάνι ακόμη και έτσι. Ο θόρυβος που σήκωσαν και τα ψέματα που αράδιασαν με αφορμή τη ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ αδειοδότηση του Παναθηναϊκού αφενός δείχνουν πόσο τον φοβούνται και αφετέρου πως τον θέλουν. Με κομμένα τα φτερά, να μην μπορεί να κάνει ούτε μεταγραφές, μπας και ξεπλύνουν αυτό που δεν θα ξεχάσουν ΠΟΤΕ, δηλαδή το 8-2. Αυτό που θα τους στοιχειώνει και θα τους πονάει για πάντα. Γιατί υπό κανονικές συνθήκες, σαν αυτές του τελευταίου νταμπλ για παράδειγμα, θα έρχονται πέμπτοι και καταϊδρωμένοι και δεν θα βγαίνουν από τα σπίτια τους. 

Από μια άποψη έχει λογική η συμπεριφορά τους αυτή. Είδαν τι χουνέρι πήγαν να πάθουν πέρσι και παίρνουν τα μέτρα τους. Τα… τανκς κατέβασαν για να πάρουν το πρωτάθλημα από έναν παρατημένο από τους μετόχους αντίπαλο, με πετσοκομμένο ρόστερ και δίχως καμία πρόσβαση στα κέντρα αποφάσεων. Αρχιδιαιτητές άλλαζαν, κοράκια καρμανιόλες έβαζαν, ματς ανέβαλαν, την αστυνομία να προκαλεί επεισόδια για να τιμωρηθούμε έβαζαν και τι δεν έκαναν τελικά… Και φυσικά αν δεν 'καναν όλα αυτά θα το έχαναν το πρωτάθλημα, σας το υπογράφω.

Τέλος πάντων, ακόμη και μέσα από τέτοιες συμπεριφορές ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να γράφει ποτέ και να λέει τέτοια παραμύθια σαν αυτά που σερβίρει ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Ολυμπιακού και τα αναπαράγουν δεκάδες πρόθυμοι παπαγάλοι. Όλοι έχουμε υπερβάλει κάποιες στιγμές, αλλά να έχεις και ένα δίκιο ρε αδερφέ, όχι να κάνεις το άσπρο – μαύρο. Αυτά τα ολίγα για σήμερα και λογικά τα λέμε πάλι από βδομάδα. Και πρωτάθλημα να πάρουμε στο μπάσκετ, λέω να αράξω 2-3 μέρες και να μην πάρω και λάπτοπ μαζί. Καλή δύναμη…

3 σχόλια:

  1. Πες τα Νικόλα.Μιλάνε και οι γαύροι οι πουθενάδες που το ελληνικό κράτος τους έχει χαρίσει εκατομμύρια χρέη.Οι τύποι είναι κομπλεξικοί μέχρι αηδίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή