Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Tο Παναθηναϊκό Κίνημα... ΕΡΧΕΤΑΙ!

Για να είμαι ειλικρινής δεν ψήφισα Παναθηναϊκό Κίνημα, μέσα μου όμως αισθάνομαι σαν να το έκανα. Το είπα και το διαφήμισα σε φίλους και γνωστούς, έκανα την προσπάθειά μου για να το μάθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Αλλωστε, νομίζω ότι στην παρούσα φάση ο στόχος δεν ήταν οι πέντε πάνω πέντε κάτω ψήφοι, ούτε η Βουλή, αλλά η ΓΝΩΡΙΜΙΑ. Να μάθει ο κόσμος τι παίζει και στις δημοτικές να κάνουμε τη... ζημιά μας. Και θα την κάνουμε, το πιστεύω δυνατά.

Με λίγα λόγια για άλλο πράγμα ήταν οι εκλογές και για άλλο το κίνημά μας. Θα έρθει η ώρα που θα τα παντρέψουμε και τα δυο μαζί και η βοήθεια που θα δοθεί στην αγαπημένη μας ομάδα θα 'ναι τεράστια. 

Βρέθηκαν λοιπόν σχεδόν δεκατρείς χιλιάδες άνθρωποι που ψήφισαν ΠΑΝ.ΚΙ. και ιδιαιτέρως στην επαρχία φάνηκε πόσο μεγάλη είναι η συσπείρωση του πράσινου λαού. Το πρώτο βήμα λοιπόν έγινε και το Παναθηναϊκό Κίνημα ΕΡΧΕΤΑΙ. Απο εδώ και πέρα είναι στο χέρι των παιδιών που τρέχουν την προσπάθεια να αποδείξουν τι είναι αυτό το άγνωστο σε πολλούς "πράγμα" και πόσο χρήσιμο μπορεί να γίνει για την κοινωνία αλλά και τον Παναθηναϊκό μας.

Τις εξετάσεις τις πέρασε με πολύ καλό βαθμό πάντως κι αυτό δίνει τη δύναμη για να υπάρξει μια ακόμη καλύτερη συνέχεια. Επαναλαμβάνω πως το... τελευταίο που ένοιαζε τα παιδιά αυτή τη στιγμή ήταν οι ψήφοι. Το θέμα ήταν να γίνει η αρχή. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στην πορεία. Είναι πάντως πραγματικά πολύ όμορφο να πηγαίνεις να ψηφίσεις και μέσα στην πλειοψηφία των αδιάφορων και άχρηστων χαρτιών να βλέπεις την τριφυλλάρα να ξεχωρίζει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου