Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Nα τον ακούσουμε!

Μέρα με μεγάλο ενδιαφέρον η Παρασκευή που ξημερώνει. Καλό το τουίτερ, αλλά πιο καλή η ζωντανή επαφή, αυτή δηλαδή της συνέντευξης Τύπου. Η ώρα για να παρουσιάσει το εγχείρημά του ο Γιάννης Αλαφούζος έφτασε και οι πάντες αναμένουν να ακούσουν τι παραπάνω έχει να πει. 

Ο Μr Sky μετράει ήδη μια πρώτη "νίκη", αυτή της αδειοδότησης, που όσο της πλάκας μπορεί να φαίνεται σε κάποιους, άλλο τόσο και παραπάνω απίθανο ήταν να επιτευχθεί με τον εγκλωβισμό που υπήρχε από τις πρακτικές του μεγαλομετόχου. Εχει φυσικά πολύ δρόμο ακόμη να διανύσει ο Αλαφούζος και πάνω απ' όλα να κερδίσει ένα σημαντικό κομμάτι του κόσμου που μέχρι τώρα δεν πιστεύει στην κίνηση ή αν θέλετε είναι και καχύποπτοι απέναντί της.

Τη γνώμη μου για την ιστορία του Αλαφούζου σας την έχω ξαναπεί και σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι κρύβεται κάτι ύποπτο από πίσω. Ακόμη και λάθος να κάνει σε κάποιους τομείς αυτό αποκλείω να συμβεί από δόλο. Με δεδομένο δε ότι για μια σειρά από λόγους τους οποίους έχουμε εξαντλήσει δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο στον ορίζοντα φρονώ ότι χρειάζεται τη στήριξή μας ή έστω το μη σαμποτάρισμα της κίνησης, αν κάποιοι δεν το πιστεύουν. Αλλωστε και να μην πετύχει η προσπάθεια ο τελευταίος που θα φταίει θα είναι ο Αλαφούζος. Να βοηθήσει ήρθε ο άνθρωπος, με ότι όπλα διαθέτει.  Αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε, παρά την όποια απογοήτευση έχουμε ΟΛΟΙ για την κατάσταση της αγαπημένης μας ομάδας.

Από εκεί και πέρα και επειδή η πριγκιπολαγνεία αγγίζει τα όρια της βλακείας και ορισμένοι βλέπουν φαντάσματα και πολέμους στον Φαισάλ καλό είναι να ξαναπούμε πέντε πράγματα. Οσο οι τύποι που εμφανίζει ο Τσάκας δεν δείχνουν ΤΙΠΟΤΑ και με δεδομένα τα όσα έχουν προηγηθεί στην καλύτερη θα εισπράτουν... γιαούρτια. Ετσι είναι η ζωή και πως να την αλλάξεις και όπως στρώνει ο καθένας κοιμάται. Και μην μου λέτε "αν γίνει τι θα λες;" και άλλες τέτοιες ιστορίες για αγρίους γιατί πραγματικά θέλει θράσος για να το λέει κάποιος αυτό, ειδικά σε μένα.

Και το λέω σε έναν αναγνώστη που στο προηγούμενο σχόλιό μου με συμβούλεψε να... εξαφανιστώ αν γίνει το deal. Με τη λογική αυτή φίλε και εφόσον κάνεις μπαμ ότι είσαι ένας από αυτούς που επί 8-9 μήνες δουλεύει ο Τσάκας θα έπρεπε να έχεις ήδη εξαφανιστεί εσύ και να μην τολμάς καν να μου απευθύνεις τέτοια ερωτήματα. Αν και εφόσον βάλει τα λεφτά, εδώ είμαστε για να τα ξαναπούμε.

Και θα σου πω επίσης αυτό που είχα πει και την πρώτη μέρα, από τότε δηλαδή που ξεκίνησα να κράζω και την ιστορία αυτή. ΜΑΚΑΡΙ να τα βάλει και ο πρίγκιπας και ο οποιοσδήποτε άλλος. Επειδή πάνω απ' όλα είμαι Παναθηναϊκός είχα πει πως θα χαρώ να πέσω έξω ακόμη και να γίνω ρεζίλι. Σου αρκεί αυτό; Μαλάκα δεν θέλω να με πιάνουν. Και στη ζωή μου έχω καταφέρει να το αποφύγω. 

Επομένως, ας περιμένουμε όλοι να δούμε τι θα πει ο Αλαφούζος και που θα πάει η ιστορία. Αυτός υπάρχει, με αυτόν θα ασχολούμαστε. Όποιος θέλει να περιμένει τον Τσάκα δικαιώμά του είναι, αλλά ας μην μας ζαλίζει τουλάχιστον. Αρκετά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου