Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Φέρτε πίσω τον Γκαγκάτση!

Το να επιχειρήσεις το 2012 να αναλύσεις το ύφος των ανακοινώσεων του Ολυμπιακού και σε τι κοινό απευθύνονται σαφώς και είναι χάσιμο χρόνου καθώς και οι τυφλοί βλέπουν. Επειδή πάντως αυτή την ώρα είμαι χαλαρός και έχω χρόνο για πέταμα λέω να πούμε δυο λόγια έτσι για να περάσει και η ώρα. 

Υπήρξε λοιπόν ένας σοβαρός τραυματισμός του Αβραάμ από μια άτυχη στιγμή, κάτι βέβαια που έχει συμβεί σε δεκάδες για να μην πω εκατοντάδες άλλους ποδοσφαιριστές της Εθνικής. Ενας τραυματισμός που όσο δεν τον κατάλαβε το ιατρικό τιμ, άλλα τόσο και ακόμη παραπάνω δεν το κατάλαβε ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος και έδωσε το οκ να συνεχίσει, μέχρι να μην μπορεί να περπατήσει και να γίνει αλλαγή.

Από εκεί και πέρα καλό είναι να πούμε και κάτι άλλο, έστω κι ας τους χαλάει το... σενάριο. Όταν κόβεται ο χιαστός και παθαίνεις ρήξη ΑΥΤΟΣ είναι ο τραυματισμός. Ούτε καλύτερα μπορεί να γίνει ούτε χειρότερα. Απλά σε κάποιες περιπτώσεις πονάει λιγότερο και σε κάποιες περισσότερο. Προσωπικά όταν το έπαθα σε αγώνα μπάσκετ πριν τρία χρόνια, έβγαλα όλο το ματς και μου το είπαν δυο μέρες μετά. Χωρίς πλάκα. Ιδια εγχείριση θα κάνεις, ίδιο αποκατάσταση θα ακολουθήσει και είναι καθαρά θέμα θέλησης του αθλητή και όχι γιατρού αν καταφέρει να επιστρέψει κανένα μήνα νωρίτερα.

Επομένως, η όλη φασαρία δεν γίνεται για τον Παπαδόπουλο, αλλά με αφορμή τον Παπαδόπουλο. Βρήκαν ευκαιρία να την ξαναπέσουν στον Πιλάβιο σε ένα ρεσιτάλ αχαριστίας. Μπορεί να τους έχει λείψει ο Γκαγκάτσης και να τον θέλουν πίσω, αλλά όχι ρε αδερφέ να έχουν και παράπονο από τον Σοφοκλή. "Σούζα" τον έχει ο Μαρινάκης, ειδικά τον τελευταίο 1,5 χρόνο και όλα τα χατίρια του κάνει. Να μην συζητήσω για τα υπόλοιπα αμαρτωλά στελέχη της ομοσπονδίας που δικαίως από τα αρχικά της έχει ονομαστεί σε Εταιρία Προστασίας Ολυμπιακού. Και στο κάτω - κάτω δεν νομίζω αν στενοχωρηθεί κανείς αν θέλουν να φάνε τον Πιλάβιο. Τον είδαμε και στα στημένα πόσο κοκοκο έκανε και πόσο μέρος του συστήματος έγινε. Για να μην πιάσουμε την πονεμένη ιστορία με τον Δαλούκα και το Ισραήλ και όχι το... Βικελίδης που κάποιοι νόμιζαν.

Από εκεί και πέρα, προφανως είναι και αλλού το ζόρι. Στα λεφτά. Αυτά που θα αναγκαστεί να δώσει ο Ολυμπιακός μπας και δελεάσει τον Μέλμπεργκ να μείνει για να βγάλουν τη σεζόν. Είδατε πως ήδη έχει αρχίσει το... παρακαλετό, αλλά με την πρόταση που του έκαναν ο Σουηδός δεν λέει το ναι και θέλει κι άλλα. Θα πρέπει να ξηλωθούν λίγο παραπάνω και οι εποχές δεν είναι καλές για κανέναν.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει και κάτι ακόμη που πιστεύω πως βρίσκει σύμφωνους όλους τους μη Ολυμπιακούς. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βουτηγμένο στη βρωμιά και το Γιούρο αυτό είναι μια ευκαιρία να... αναπνεύσουμε καθαρό αέρα, να το ευχαριστηθούμε ρε αδερφέ. Ας μας αφήσουν λοιπόν να το χαρούμε και ας μην μας ενοχλούν άλλο. Στην τελική αν δεν τους αρέσει ας πάρουν τους παίκτες τους και ας φύγουν. Δεν τους έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλωστε και το 2004 από τον... καναπέ την είδαν την κούπα οι δικοί τους. Λάθος; Αντε γιατί και ο βιασμός της λογικής έχει όρια. Χειρότεροι και από τον... Τσάκα έχουν γίνει!

1 σχόλιο:

  1. Υπαρχει η ΜΕΡΙΚΗ ρηξη, υπαρχει και η ΟΛΙΚΗ ρηξη. Εαν συνεχισει καποιος να παιζει ενω εχει ΜΕΡΙΚΗ ρηξη, θα επιβαρυνθει και θα παει σε ΟΛΙΚΗ ρηξη. Το καταλαβες κ. Βασιλαρα ή δεν σου το εμαθαν στην Ιατρικη σχολη που πηγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή