Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Σάρας έτσι ΚΑΙ αλλιώς!

Nα σας πω την αλήθεια και παρά το σοκ από τη φυγή του Ζοτς, το άκουσμα της (προ αρκετών ημερών) είδησης περί συζητήσεων με τον Σάρας για να κάτσει στον πράσινο πάγκο δεν με χάλασε. Τελικά ο "τρελός" απάντησε αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης του τριφυλλιού και είμαστε σε αναζήτηση κάποιου άλλου. 

Βασικά εκείνο που μας καίει όλους είναι να συνεχίσει να φοράει ο παιχταράς αυτός την πράσινη φανέλα κι αυτό νομίζω θα συμβεί. Ο Παναθηναϊκός μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει έχοντας αυτή την παιχτούρα στο ρόστερ του, έναν αθλητή που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα, έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης.

Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι κάποια στιγμή, όταν δηλαδή ο Σάρας αποφασίσει να κρεμάσει τις... κάλτσες του (που έλεγε και ο Θανάσης...), μόνο κακή ιδέα δεν θα είναι η επαναπροσέγγισή του, εφόσον φυσικά η Πανάθα ψάχνει προπονητή. Τα έχει όλα και συμφέρει ο Σάρας.

Μιλάμε για μια τεράστια προσωπικότητα, ένα παιδί που εκτός από το ότι ξέρει πολλά καντάρια μπάσκετ μας έχει δείξει ότι είναι άριστος τακτικά και μπορεί τις γνώσεις του αυτές να τις μεταδώσει και στα υπόλοιπα παιδιά με άνεση. Διότι είναι άλλο να παίζεις καλό μπάσκετ και άλλο να μπορείς να... μάθεις και τους άλλους. Επιπλέον, μιλάμε για έναν σούπερ αγαπητό στην κερκίδα παίκτη, κάτι που σίγουρα θα το ζύγισε και η διοίκηση όταν του έκανε την κρούση και δεν είναι κακό.

Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά που λέμε τώρα είναι υποθετικά και κατόπιν εορτής. Σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ είναι να συνεχίσει να φοράει τα πράσινα και όταν κρίνει ο ίδιος ότι έφτασε το τέλος του να συνεχίσει από τον πάγκο. Γιατί όχι; Α και κάτι τελευταίο και... ευχάριστο. Από τα λίγα που έχω μάθει, όλα δείχνουν ότι ο Ζοτς ΔΕΝ θα έρθει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος καθώς το πιθανότερο σενάριο τον θέλει να κάθεται ένα χρόνο εκτός. Αν αλλάξει γνώμη... εδώ είμαστε.

1 σχόλιο:

  1. που σίγουρα θα το ζύγισε και η διοίκηση όταν του έκανε την κρούση και δεν είναι κακό.
    πλακα μας κανεις κ.Βασιλαρα?για ποια διοικηση μιλας?αν υπηρχε διοικηση δεν θα εδιωχνε τον ζοτς...ολα τα αλλα ειναι μαλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή