Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Οι σύνδεσμοι τον πρώτο λόγο!


Kάνοντας μια «γύρα» το τελευταίο 24ώρο σε σάιτ που δίνουν λόγο μέσω μηνυμάτων σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, είτε στα γνωστά φόρουμ, έχω καταλάβει ότι έχει δημιουργηθεί ένα μπέρδεμα. Αυτό κατά βάση οφείλεται στην κακή διατύπωση που έχει γίνει από κάποιες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες περί της πολιτικής του σωματείου του Γιάννη Αλαφούζου με τα εισιτήρια διαρκείας.

Να σας πω λοιπόν τι έχω μάθει εγώ εδώ και 2-3 μέρες και νομίζω ότι αυτό ισχύει κιόλας και όχι τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν περί αλλαγής της πολιτικής της ΠΑΕ απέναντι στους σύνδεσμους, ώστε να λυθούν έτσι και οι όποιες απορίες. Οι οργανωμένοι λοιπόν ΕΞΑΚΟΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να έχουν τον πρώτο λόγο στα διαρκείας, κάτι σημαίνει ότι θα απολαμβάνουν και τις χαμηλότερες τιμές. Λογικότατο αυτό αν αναλογιστεί κανείς πρώτον ότι μιλάμε για παιδιά με μικρές οικονομικές δυνατότητες και δεύτερον ότι πηγαίνουν όπου κι αν παίζει η ομάδα, με χιόνια, κρύα και βροχές και όχι… όποτε το θυμηθούν. Σωστό επομένως να μην μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι.

Στα μέσα της εβδομάδας έγινε και τρίτη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Φορέα και αυτό που συζητήθηκε είναι το εξής. Η «13» να πάρει διαρκείας αξίας 75 ευρώ, συν 20 που θα είναι η συνδρομή της στο Σωματείο. Κάτι που πρότειναν οι ίδιοι οι συνδεσμίτες σε κίνηση καλής θέλησης και στήριξης της νέας προσπάθειας και αξίζει να αναφερθεί για να φανεί ότι δεν υπάρχει καμία προκατάληψη από το συγκεκριμένο κομμάτι του κόσμου. Αρα πάμε στα 95, που σημαίνει 25 ευρώ λιγότερα σε σχέση με πέρσι που είχε 120 (για να μην πούμε… 45, αν αφαιρέσεις και την συνδρομή που πάει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ), ενώ συνολικά το διαρκείας θα κοστίζει 150 (ή 155) με βάση και την ενίσχυση που πάντοτε μπαίνει για το ταμείο και την επιβίωση των κλαμπ.

Το 75άρι που κυκλοφόρησε και μπέρδεψε την κατάσταση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για διαρκείας ή αν θέλετε δεν παίρνεις διαρκείας με τόσα λεφτά, αν δεν έχεις δώσει ΠΡΩΤΑ και τα 175 για να γίνεις μέλος στο Σωματείο. Επομένως, οι σύνδεσμοι παίρνουν εισιτήριο με 150 ευρώ και το αμέσως φτηνότερο είναι στα… 250. Απλά το μέλος αποκτά και δικαίωμα ψήφου ενώ για τα συνδεσμιακά δεν έχει ακριβώς ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα ισχύσει κι αν θα μπορεί ένα μέρος των κατόχων να ψηφίζει. Από Δευτέρα αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις επί του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου