Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Χτυπάνε κάτω από τη μέση τον Αλαφούζο!


Ο Παναθηναϊκός κάνει μια γενναία προσπάθεια να πατήσει ξανά στα πόδια του μέσω της κίνησης του Γιάννη Αλαφούζου και κάποιοι δεν σταματούν να χτυπούν κάτω από τη μέση ΚΑΙ αυτή τη λύση. Και όταν λέω κάποιοι δεν εννοώ τους πρίγκιπες που ακόμη περιμένουμε να δείξουν τα λεφτά, αλλά τον Τσάκα και τα «τσακάκια» του.

Ο στόχος είναι προφανής. Να απαξιώσουν και να θεωρήσουν «λίγη» την κίνηση του Mr Σκάι και να παραταθεί η κατάσταση… μπάχαλου στην ομάδα. Το ίδιο έργο που παίχτηκε από τον Σεπτέμβρη, οπότε και έκανε την κίνηση σωτηρίας ο Βγενόπουλος, επαναλαμβάνεται και σήμερα, με θύμα αυτή τη φορά τον Αλαφούζο.

Αφήνουν να αιωρείται στη φαντασία κάποιων ταλαιπωρημένων οπαδών του τριφυλλιού ένας σκασμός με ευρώ, προκειμένου να κάνει στην άκρη ο Αλαφούζος μη μπορώντας να… συναγωνιστεί τα «πακέτα» του Αραβα. Τον στοχοποιούν δεξιά και αριστερά με κατευθυνόμενες κριτικές προκειμένου να πει «σιγά μην κάτσω να με βρίζουν κιόλας, άντε γεια σας». Γνωστή η τακτική. Την έκαναν και με άλλους και έπιασε.  

Και το χειρότερο είναι ότι υπάρχει κόσμος που δεν έχει βάλει μυαλό και εννιά μήνες μετά, ψάχνοντας για ελπίδα, πιστεύει τους ίδιους απατεώνες. Ακόμη και την τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ παραποίησαν με σκοπό να πετύχουν το στόχο τους, δηλαδή τη διάλυση της ομάδας. Η διοίκηση είπε να μην παρασύρεται ο κόσμος από ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ και πως μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει καμία σοβαρή πρόταση. Δεν αμφισβήτησε λοιπόν κανέναν πρίγκιπα γιατί πολύ απλά δεν τον έχει δει καν. Όποτε θέλει μπορεί να έρθει ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ να βάλει τα λεφτά και να πάρει την ομάδα. Χαλί θα του στρωθεί από ΟΛΟΥΣ, να είναι σίγουρος και του το λένε από τον Σεπτέμβρη.

Τον Τσάκα πέταξε έξω από το καδρο και μάλιστα με καθυστέρηση. Και η αλήθεια είναι πως με όλα αυτά που έχει πράξει ο συγκεκριμένος τύπος θα πρέπει να κάνει το σταυρό του που ακόμη του επιτρέπεται να πιάνει στο στόμα του ακόμη και το όνομα Παναθηναϊκός. Κι αυτό δεν θα του απαγορέψει ο Γόντικας ή γενικότερα η ΠΑΕ αλλά ο κόσμος του τριφυλλιού.

Επιπλέον, όλη αυτή η κατάσταση με τον πρίγκιπα που έρχεται να πάρει την ομάδα αλλά… δεν τον αφήνουν και τον «διώχνουν» προκαλεί και ξεκάθαρη φθορά στο πλάνο του Αλαφούζου. Υπάρχει κόσμος με λίγα λόγια που διαβάζοντας σε μια σειρά από στημένα δημοσιεύματα ή μηνύματα ότι ο Αλαφούζος… έδιωξε τον πρίγκιπα που θα μας εκτόξευε δεν θα βάλει σεντ στο σωματείο μέχρι να σβήσει κι αυτός ο Αραβας και να πάμε πιθανότατα στον... επόμενο. Βλέπετε, δυστυχώς στις μέρες μας, δεν έχει όλος ο κόσμος το χρόνο να «ψαχτεί» και να καταλάβει τι «εκπροσωπεί» το κάθε ΜΜΕ με αποτέλεσμα να θεωρούν οτιδήποτε διαβάζουν «έγκυρο». Που να 'ξεραν τι παίζεται, καθώς λίγοι είναι οι ψαγμένοι...

Σε κάθε περίπτωση η εβδομάδα που ξεκινάει είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη, θα φανούν και θα τρέξουν πολλά. Εγώ θα κάνω μια πρόβλεψη. Αν ο Αλαφούζος καταφέρει και πάρει ΑΠΟ ΤΩΡΑ τις μετοχές και ρίξει τον Βαρδινογιάννη στο… 0% το εγχείρημα θα πολλαπλασιάσει κατά μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες επιτυχίας του και θα στηριχτεί όχι μόνο από τον απλό φίλο της ομάδας αλλά ΚΑΙ τους οργανωμένους. Και τούτο καθώς τόσο αυτοί όσο και ένα άλλο μεγάλο κομμάτι του κόσμου έβλεπαν καχύποπτα την κίνηση όχι γιατί τους φταίει ο Αλαφούζος, αλλά γιατί... φοβόντουσαν ότι ο Τζίγκερ δεν θα φύγει ποτέ. 

Εφόσον λοιπόν πειστούν άπαντες περί της αλλαγής σελίδας, ακόμη κι αν το πλάνο δεν είσαι σε πρώτη φάση σούπερ αισιόδοξο και έχει ρίσκο, η Θύρα 13 θα είναι η πρώτη που θα το στηρίξει γιατί γνώμη μου είναι ότι αγαπάει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον τον Παναθηναϊκό και έχει μάθει να δίνει μάχες παντού. Και αυτό θα το πληροφορηθεί και από πρώτο χέρι και ο Αλαφούζος στη δεύτερη επίσκεψή του στο Κεντρικό, κάτι που θα γίνει άμεσα. Τόσο απλά είναι τα πράγματα και καλό θα είναι να το καταλάβουν όλοι. Όποιος θέλει να ασχολείται με τον Τσάκα μπορεί να το κάνει το βράδυ που... κοιμάται στα όνειρά του και να μην ενοχλεί τον Παναθηναϊκό που έχει πολύ δουλειά και πιο σοβαρά θέματα να λύσει. Αυτά.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου