Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Και οι άντρες... ΚΛΑΙΜΕ!

Θέλω να γράψω πολλά, αλλά ειλικρινά δεν πάει το χέρι μου. Είμαι χάλια και δεν το κρύβω. Όπως και όλοι σας. Μου 'ρχεται να κλάψω και να τα σπάσω όλα. Να αρχίσω να βρίζω και να πλακώνω στις φάπες όποιον βρίσκω μπροστά μου. Να μείνω ακίνητος σαν... μαλάκας και να κοιτάω το κενό. Να, να, να... Δεν ξέρω αλήθεια τι διάλο θα κάνω, δεν είμαι καλά.

Εχω φίλους που έχουν κάνει όλα τα παραπάνω που θα έκανα και εγώ. Και μην ακούσω ότι οι άντρες δεν κλαίνε γιατί θα βάλω τα γέλια και όχι  τα κλάμματα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό που πάθαμε, δεν βρίσκεις λόγια για να το περιγράψεις. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Ζοτς έφυγε από την Πανάθα, άσχετα αν από το μυαλό και την καρδιά μας δεν θα φύγει ποτέ. Γιατί είναι ένας από εμάς. Και η απώλειά του είναι σαν να χάσαμε από κοντά μας ένα συγγενή πρώτου βαθμού. Ετσι τον βλέπαμε, έτσι τον νοιώθαμε όλοι οι Παναθηναϊκοί και έτσι θα τον έχουμε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!


Ένα τραγούδι λέει πως τα λόγια είναι περιττά την ώρα που χωρίζουμε. Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι κομματάκι διαφορετικά. ΑΝ ο λόγος του διαζυγίου ήταν οικονομικός όλοι μας θα κάναμε τουμπεκί και δεν θα βγάσαμε άχνα, παρά την πίκρα. Κανείς δεν μπορεί να πει στον Ζοτς γιατί ζητάει να δουλέψει με μεγαλύτερο μπάτζετ, ενώ θα πέσει φωτιά να μας κάψει αν πούμε στους Γιαννακόπουλος να βάλουν κι άλλα. Από τα συμφραζόμενα έγινε ξεκάθαρο ότι ο λόγος δεν είναι μόνο οικονομικός αλλά υπάρχουν κι άλλοι. Και νομίζω πως και οι δύο πλευρές ΟΦΕΙΛΟΥΝ στο λαό του Παναθηναϊκού μια ξεκάθαρη εξήγηση για το διαζύγιο. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι από αυτές που λες "τα εν οίκω μη εν δήμω", αφορά όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια.

Η ουσία βέβαια ακόμη και έτσι δεν αλλάζει και η αλήθεια είναι πικρή. Ο τεράστιος ο Ομπράντοβιτς έφυγε. Δεν είναι πια εδώ. Θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο ΟΑΚΑ σαν αντίπαλος και θα το κάψουμε το κλειστό για πάρτη του. Όπως κάναμε πάντα. Κάποια στιγμή όλα έχουν ένα τέλος, αλλά το συγκεκριμένο δεν υπήρχε στο μυαλό μας. Τον λατρέψαμε σαν Θεό και πιστεύαμε ότι θα... γεράσουμε μαζί. Τώρα δεν είναι πια εδώ και ζούμε με τις αναμνήσεις αλλά και τα ερωτηματικά. Θέλουμε να μάθουμε περισσότερα και αυτοί που ξέρουν πρέπει να μας πουν όλη την αλήθεια. Όποια κι αν είναι. Δεν έχω να πω πιο πολλά, δεν μου βγαίνουν κιόλας. Ενα ευχαριστώ μονάχα, ως τη μικρότερη ένδειξη ευγνωμοσύνης και ένα εις το επανιδείν. 

4 σχόλια:

  1. Νικολα η πικρα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Αυτα που ειπες με εκφραζουν απολυτα.Δεν μπορω να φανταστω στον παγκο μας αλλον προπονητη.Μοιαζει με ψεμα. Ο τεραστιος ΖΟΤΣ εξεφραζε οτι και ο Συλλογος ο ιδιος. Μαχητης πανω απο ολα με προσωπικοτητα που δυσκολα συναντας.
    Υ.Γ. Νομιζω οι λογοι του διαζυγιου ειναι εγωιστικοι( απο την πλευρα ενος ατομου) και εκδικητικοι.Εχουμε κι αλλα να δουμε, εχει δρομο το ''ξηλωμα''...Ο νοων νοειτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε νιώθω καθόλου όπως εσύ...ακόμα! Απλά επειδή ακόμα δεν το έχω πιστέψει. Ίσως είναι η πρώτη φορά που εννοώ τόσο πολύ αυτή την πρόταση. Ίσως επειδή την ώρα που το έμαθα έπαιζε η Εθνική, δεν ξέρω.

    Σίγουρά θα μας πάρει μέρες (ή καιρό) για να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί. Όπως λέει κι ο Slevin, δεν μπορώ να φανταστώ άλλον προπονητή στον πάγκο μας. Όποιον και να δω εκεί, θα μου έρχεται να του ορμήξω γιατί ΤΟΛΜΑΕΙ και κάθεται στη θέση του Ζοτς!

    Συμφωνώ μ' αυτό που λες πάντως, ότι μας χρωστάνε μια απάντηση. Κι επειδή απ' τη μια πλευρά δεν πρόκειται να την πάρουμε (κι ούτε περιμέναμε ποτέ), ο Ζέλικο "οφείλει" να μας ενημερώσει.
    Είναι τόσο ΚΥΡΙΟΣ και ΑΝΤΡΑΣ όμως που δεν θα το κάνει ούτε τώρα. Θα επιδιώξει την ηρεμία της ομάδα ακόμα κι αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον ίδιο.

    ΦΙΛΕ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειλικρινα δεν με ενδιαφερει τοσο να μαθω τους λογους της φυγης.
    Δεν θα αλλαξει τιποτα.
    Αυτο που θελω τωρα πια απο την διοικηση ειναι ενας...ισαξιος ή και καλυτερος απο τον προηγουμενο.
    Αυτο μας προσφερανε τοσα χρονια οι γιαννακοπουλοι.
    Μετα την φυγη καποιου καλου, μας φερνανε καλυτερο (εκτος απο την φετινη περιοδο: Φωτσης, Νικολας)
    Ετσι μας μαθανε, ετσι θελουμε και την συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου εναν καλυτερο απο τον Ζοτς,χωρις να θελω να φανω γραφικος.

      Διαγραφή