Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ζεσουάλδο, κράτα τον Κάρα!


Όσοι παρακολουθείτε σταθερά την αρθρογραφία μου σε διάφορα μέσα θυμάστε καλά πόσο στήριξα και στηρίζω τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Όχι, στα πανηγύρια που… όλοι φίλοι είμαστε, αλλά κυρίως στις στραβές. Eκεί που του έσκαβαν το λάκκο οι γνωστοί -  άγνωστοι και όχι μόνο.

Όλο αυτό το διάστημα για ένα λάθος φώναζα και φωνάζω. Και νομίζω πως έστω και στις… καθυστερήσεις ΠΡΕΠΕΙ να διορθωθεί. Με όλο το θάρρος προς τον κόουτς αλλά πιστεύω πως ο Καραγκούνης άξιζε και αξίζει μεγαλύτερο σεβασμό. Όχι, γι’ αυτά που έχει προσφέρει, αλλά και γι’ αυτά που έχει ακόμη να δώσει στην ομάδα. Ένα  σεβασμό που το τελευταίο διάστημα ΔΕΝ του προσφέρθηκε γι' αυτό και ψάχνεται να πάει κάπου έξω να παίξει τη μπάλα που ξέρει και μπορεί.

Με βάση τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ δεδομένα του ρεπορτάζ ο Καραγκούνης ΦΕΥΓΕΙ από τον Παναθηναϊκό. Όχι, επειδή θα του κάνουν μείωση στα λεφτά αλλά επειδή δεν είναι στα αρχικά πλάνα του προπονητή ή αν θέλετε δεν υπολογίζεται σχεδόν καθόλου. Ο Γιώργος παρότι έχει απίστευτη αυτοπεποίθηση δεν είναι τρελός και ξέρει ότι δεν βαστάει για να παίζει σε όλα τα ματς βασικός. Δεν είναι όμως και για πέταμα ρε αδερφέ, μην τρελαθούμε!

Αλίμονο  αν ειδικά σε ΑΥΤΟΝ τον Παναθηναϊκό δεν έχει θέση. Ποιος έχει δηλαδή και όχι ο Κάρα; Είδαμε να μπαίνει δεύτερη και τρίτη αλλαγή ο Μαυρίας μέχρι και ο Φουρλάνος και ο Κάρα να μένει στον πάγκο ή να… καίγεται στο ζέσταμα. Είναι σαφές λοιπόν ότι ο Καραγκούνης χωράει και παραχωράει στην ομάδα και μπορεί να προσφέρει ορισμένες ιδιαιτέρως ποιοτικές παρουσίες. Επιπροσθέτως, σε μια νέα ομάδα μια τέτοια προσωπικότητα μόνο ως πρότυπο για τα νέα παιδιά μπορεί να λειτουργήσει.Να τους μεταλαμπαδεύσει το πάθος και την τρέλα του, να τους μάθει τι σημαίνει ποδόσφαιρο και τι σημαίνει Παναθηναϊκός.

Φρονώ λοιπόν ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά και ο προπονητής πρέπει να πιάσουν τον Καραγκούνη και να τα βρουν ΑΜΕΣΑ. Μόνο κερδισμένος θα βγει ο Παναθηναϊκός από μια τέτοια συμφωνία. Και βασικά είναι καθαρά θέμα Ζεσουάλδο. Να μιλήσει μαζί του, να δει τι μπορεί να πάρει από αυτόν και να προχωρήσουν από κοινού. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

3 σχόλια:

  1. Φίλε Νικόλα δεν ξέρω...αν νομίζει ο Κάρα ότι μπορεί να παίζει σε όλα τα παιχνίδια και ο προπονητής σε λίγα και εύκολα τότε υπάρχει μεγάλη απόσταστη μεταξύ τους!

    Προσωπικά πιστεύω ότι ο Κάρα μπορεί να παίξει και να προσφέρει σε εύκολα παιχνίδια πλέον ή σε δύσκολα αλλά για λίγο 20 λεπτά σαν αλλαγή.

    Θα μου πεις γιατί τώρα στο Euro δεν ήταν ο καλύτερος; Ναι θα σου απαντήσω ήταν ο καλύτερος αλλά ίσως και επειδή υπήρχαν αποθέματα από όλη τη χρονιά και σίγουρα λόγω του πάθους του που δεν αμφισβητείται.

    Δυστυχώς όσο μεγαλόνουμε τόσο πέφτει η αντοχή μας η ταχύτητα μας, αυτό είναι και όχι κάτι προσωπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωποσδήποτε παραμονή Κάρα και για αγωνιστικούς λόγους αλλά κυρίως για να μυήσει τους πιτσιρικάδες κ να τους μεταδώσει όσο μπορεί το πάθος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τυπάρα στο γήπεδο είμαστε τουλάχιστον ένα κλικ πιο γρήγοροι, πιο ξαναμμένοι.

    Τα δίνει ολα και παρασέρνει και τους υπόλοιπους, αυτό και μόνο είναι ένα ακόμη βέλος στη φαρέτρα του (κάθε) προπονητή.

    Ο ΠΑΟ όπως είναι σήμερα ΔΕΝ έχει την πολυτέλεια να αφήνει εκτός και να του φεύγουν πάικτες με ποιότητα άνω του μετρίου, όπως ο καρα.

    Αδειάσαμε ήδη από νίνη σιμάο καντε, δεν ξέρω ακόμη για κοιίνσι και (ιδίως) λέτο.

    ΕΓΚΛΗΜΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ, ΕΓΚΛΗΜΑ !!!!!!

    Τουλάχιστον, αυτόν ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή