Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Και οι... καμήλες δεμένες!

Το παραμυθάκι συνεχίζεται. Και φαίνεται πως θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη από τη στιγμή που κάποιοι δεν το έκοψαν νωρίς και οδηγηθήκαμε στη δημιουργία αυτής της... τερατογένεσης που έκανε το μυαλό πολλών "κυμά".

Ο Τσάκας έχει κάνει τουμπεκί μετά τη δημοσιοποίηση δεδομένων από το ποινικό του μητρώο και πλέον αυτό που παίζει διαρκώς είναι το... τροπάριο της Κασσιανής! Το ίδιο πράγμα είναι όμως. Οι άνθρωποι που θα έφερναν τον Ροναλντίνιο, τον Σισέ πίσω, τον Σικαμπάλα, τον Τζαβέλα (γι' αυτό μας φτύνει τώρα) και πόσους ακόμη είχαμε θαυμάσει στις... δηλώσεις και τα πρωτοσέλιδα της εποχής έχουν το θράσος να πιάνουν στο στόμα τους την προσπάθεια ΣΩΤΗΡΙΑΣ που γίνεται αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό. Να την ειρωνεύονται, να την σαμποτάρουν, μα βασικά να αποπροσανατολίζουν. Ε αυτά ΜΟΝΟ στο τριφύλλι μπορούν να συμβαίνουν και να υπάρχουν ακόμη λίγοι που να αρνούνται να τους πάρουν στο κυνήγι. Θα ξυπνήσουν κι αυτοί, που θα πάει...

Για να τελειώνει μια και καλή το θέμα, αν και τα πράγματα είναι γνωστά και χιλιειπωμένα. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και οι... καμήλες δεμένες. Αμα θέλει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ Αραβας, Αυγανός, Πακιστανός ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο μπορεί να έρθει και να ΒΑΛΕΙ τα λεφτά του στον Παναθηναϊκό. ΚΑΝΕΙΣ δεν θα τον εμποδίσει. Και σίγουρα δεν θα τον εμποδίσει ο Αλαφούζος που ξαφνικά έγινε και εχθρός. Να βοηθήσει ήρθε ο άνθρωπος και να σώσει από την καταστροφή. Αν υπάρχει κάποιος πιο ισχυρός, ας κοπιάσει. Επειδή όμως και η υπομονή έχει όρια μέχρι να το κάνουν αυτό καλό θα είναι να μην ξαναπιάσουν στο στόμα τους το όνομα της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας και γενικά να αρχίσουν να μαζεύονται. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποιος τους έχει βάλει, όμως αρκετά τον έχουν ξεφτιλίσει τον Παναθηναϊκό και δεν νομίζω ότι ο (υγιής) κόσμος θα το αφήσει να περάσει έτσι...

4 σχόλια:

  1. Nikola an mporeis tha ithela ena sxolio apo esena.

    Katarxin i parousia tou arava i einai pseftiki kai safws kapoios kryvetai apo pisw I einai yparkto proswpo.

    An paroume to deftero senario tote exoume to dedomeno oti kapoios me 15 ekatomyria agorazei ton Panathinaiko otan alloi eixan dwsei ta tripla kai piran to 30% (ta pososta den ta thimamai alla anaferomai sto pososto tou Vgainopoulou) ara kapoioi tha xasoun ousiastika ta xrimata tous afou den tha mporoun na antapokrithoun stin AMK.

    Symperasma an einai yparkto proswpo tote polloi perissoteroi gia na min pw oloi den ton theloun. Vevaia afto simainei oti endiaferontai mono gia ton eafto tous kai oxi gia tin omada.

    Tha ithela ena sxolio kai apo esena sto ypothetiko senario oti o aravas einai yparkto proswpo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. file otan deh soun na anoiksoun thn amk tote 8a pesoun oi maskes..oso den to kanoun toso mpainoun psili sta autia mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NIKOLA FILE MOU... ME AYTA POU GRAFEIS DEIXNEIS PRAGMATIKA "EKTOS"... KRIMA... DEN AXIZES TETOIA SYMPERIFORA...OTI GRAFEIS EINAI APLA H DIKI SOU APOPSI...DEN EXEIS IDEA GIA TO TI PEZETE KAI FENETE... TO LEO DIOTI GIA TOYS TORINOUS MPROSTINOUS DEN LES TIPOTA... DEN SE KAKIZO FILE...EXEIS TRAVIXI LOUKI ME TO NA TA LES XYMA...EINAI LOGIKO NA... SYGKRATEISE...H ESTO KAI NA KOLONEIS... OLOI XREIAZOMASTE DOULEIA.
    NA EISAI KALA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. as mas pei prwta o nikolas gia ths metoxes pou 8a phgainan sto swmateio kai telika ths moirazontai o alafousks me thn parea tou!!!!ntroph gia thn istoria ths omadas h kwmwdia auth!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή