Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΈΤΣΙ έχουν τα πράγματα!

Έγινε λοιπόν και η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αλαφούζου και ακούστηκαν πολλά και ενδιαφέροντα. Χωρίς μεγάλα λόγια που θα φτιάξουν τον κόσμο, αλλά με μια πλήρη και ρεαλιστική αποτύπωση της μαύρης (για την ώρα) Παναθηναϊκής πραγματικότητας. 

Ο Mr Σκάι απέφυγε τα πολλά "θα", ήταν μετρημένος και ειλικρινής σε όλα, διότι πολύ απλά στο μικρό αυτό διάστημα που ασχολείται με τα του τριφυλλιού έχει αντιληφθεί πόσο ζόρικα είναι τα πράγματα. Και τα περιέγραψε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως έχουν για να τα καταλάβει και ο τελευταίος φίλος της ομάδας.

Καταρχήν είναι σημαντική η είδηση περί της άμεσης μεταβίβασης των μετοχών από τη στιγμή που ξεπεράστηκε το θέμα της φορολογίας. Κακά τα ψέματα, είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του κόσμου που αν δεν δει την οικογένεια Βαρδινογιάννη στο... 0% δεν πρόκειται να βάλει ούτε σεντ. Εφόσον λοιπόν περάσουν οριστικά οι μετοχές στα χέρια του Αλαφούζου, είναι πιθανό να αλλάξει και η στάση όλων όσων έβλεπαν ή βλέπουν με καχυποψία την κίνηση.

Επαναλαμβάνω πως τα λόγια του Αλαφούζου... παραήταν μετρημένα, μα και ειλικρινή. Δεν μίλησε για ευρωπαϊκές πορείες και για πρωταθλήματα, διότι πολύ απλά στην παρούσα φάση δεν ξέρει τι του ξημερώνει. Και δεν φταίει εκείνος για το συγκεκριμένο χάλι. Ο Αλαφούζος σαν Αλαφούζος αυτό μπορεί, αυτό κάνει και ήρθε για να βοηθήσει. Αν υπήρχε κάποιος άλλος, δεν θα είχε καμιά δουλειά να μπλεχτεί με την ιστορία και θα καθόταν στο κανάλι, το ραδιόφωνο και την εφημερίδα του.

'Όμως ο μοναδικός που ψάχτηκε και με το παραπάνω για να βγάλει το τριφύλλι από το τέλμα, ο Βγενόπουλος, όσο και να ήθελε δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να τα βρει με τον Τζίγκερ, ο χρόνος θα περνούσε και ο Παναθηναϊκός θα γινόταν... ΑΕΚ. Και σας το λέει αυτό ένας άνθρωπος που ξέρετε πόσο απαιτητικός είναι με την ομάδα του. Αντιλήφθηκα, ωστόσο, σε τι αδιέξοδο είχαμε περιέρλθει και πως όσο κι αν φωνάζαμε για το ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ, δεν θα το βρίσκαμε.

Μπορεί με λίγα λόγια σε κανέναν να μην αρέσει η κατάσταση αυτή, μπορεί ΟΛΟΙ να θέλουμε τον Παναθηναϊκό δυνατό και πρωταγωνιστή, δυστυχώς όμως θα πρέπει να περάσουμε ένα μεταβατικό στάδιο και γι'΄αυτό δεν ευθύνεται ούτε ο Αλαφούζος, ούτε ο κόσμος, αλλά ξέρετε και το έχω χιλιογράψει ποιος. Φρονώ πως όσο πιο πολύ σπρώξουμε την κίνηση τόσο και πιο γρήγορα μπορεί να δούμε και πάλι τον Παναθηναϊκό ψηλά. Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω, δίχως να διεκδικώ το αλάθητο.

Από εκεί και πέρα η συνέντευξη έκανε και ένα ακόμη καλό. Ξεσκέπασε αυτόν τον απατεώνα που λέγεται Τσάκας και για τον οποίο κάποιοι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού φωνάζουμε εδώ και μήνες κόντρα στον βιασμό της λογικής από το κάθε απίθανο παπαγαλάκι που ακόμη και τώρα δεν βάζει μυαλό. Ρίξτε μια ματιά γύρω σας, δείτε ανθρώπους της διπλανής πόρτας που έχουν φάει το παραμύθι και δείτε τι κακό έχει κάνει ο τύπος αυτός αλλά και όσοι συντήρησαν την ιστορία δίνοντας βήμα στον κατά δήλωσή του ψεύτη. Μέχρι και... εσωστρέφεια για τον... αόρατο πρίγκιπα έχει δημιουργηθεί και στο τέλος θα μας λένε και για τον κακό Αλαφούζο που φρέναρε την εκτόξευση. Αυτή των... γιαουρτιών πάντως, κανείς δεν μπόρεσε να την φρενάρει. Αυτά για σήμερα, αρχίζει το ματς...

2 σχόλια:

  1. nikolaki o mr skai se posa einai mplegmenos agori mou e?giati to kanetai ababa oeo?giati sthn erwthsh gia ton prigkipako o al-afouz asxolh8hke me ton tsaka kai oxi me ton pakistano pou ksegelase thn eea?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτήν την ΕΕΑ φίλε την είχαν ξεγελάσει κ κάποιοι εν ονόματι Ψωμιάδης, Μπέος κ πάει λέγοντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή