Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Δεν φταις εσύ...

Θα είδατε φαντάζομαι την οργισμένη αντίδραση του Τσάκα ε; Μιλάμε γελάνε και τα τσιμέντα σε μια μέρα που δεν ξέρεις από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Από τα χαστούκια του Κασιδιάρη στη Λιάνα; Από τις δηλώσεις του Παυλόπουλου, που απλά ξέχασε να προσθέσει τι... ακριβώς θα του έκανε (μπορεί να μυρίζει κιόλας, γι' αυτό το απέφυγε). Από το... αποκλειστικό σύμφωνα  με το οποίο ο Ζεσουάλντο αυτοπροτάθηκε σε αυτούς που τον κλέβουν (και εγώ μαζί παιδιά αυτοπροτάθηκα στον Μαρινάκη για γραφείο Τύπου...); Από που; Και είναι ακόμα απόγευμα...

Επειδή στο θέμα με τις πρωίνές φάπες είμαι σίγουρος ότι δεν θα βγάλουμε άκρη (όχι δεν ψήφισα Χρυσή Αυγή, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα), με την ατάκα Παυλόπουλου πρέπει να γέλασε και ο ίδιος, όπως και αυτός που έγραψε την... είδηση με τον Φερέιρα πρέπει να είδε το πληκτρολόγιο να τον γλεντάει, πάμε να πούμε δυο λόγια για τα πριγκιπικά, αν και την άποψή μου για την ιστορία αυτή τη γνωρίζετε από την πρώτη μέρα και φυσικά δεν μπορεί να αλλάξει.

Βγήκε ο κύριος αυτός λοιπόν και έβαλε χέρι στην ΠΑΕ με ατάκες του στυλ "φτάνει πια", "η υπομονή έχει τα όριά της" κλπ. Το τυπάκι μας (όχι εμένα προσωπικά γιατί είναι ελάχιστος για να το πράξει) ΔΟΥΛΕΥΕΙ εδώ και τόσους μήνες και έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα. Αντί να κάνει το σταυρό του που έφαγε μόνο γιαούρτια, αντί να εξαφανιστεί από προσώπου γης αλλάζοντας χώρα ή έστω να ζητήσει ένα συγνώμη, συνεχίζει και κοροϊδεύει τον κοσμάκη σαν να μην τρέχει τίποτα.

Αλλά φυσικά δεν φταίει αυτός. Γιατί αυτός πολύ απλά βρίσκει και τα κάνει. Του το επέτρεψε καταχήν ο συνομιλητής του που λέγεται Τζίγκερ και ακολούθως ένα μάτσο από ΜΜΕ. Αυτοί τον νομιμοποίησαν, βγάζοντας μάλιστα στη σέντρα όσους τους χαλούσαν το σενάριο. Κατάφεραν μάλιστα να δημιουργήσουν μέχρι και "κοινό" το οποίο πάνω στην απόγνωσή του για την Πανάθα φτάνει να πιστεύει τον κάθε παπατζή. Βλέπεις παιδάκια 15 χρονών, μέχρι και μεγάλους ανθρώπους, βλέπεις επαγγελματίες (και καλά) δημοσιογράφους να βγάζουν (ακόμη και τώρα ρε αδερφέ) μια πώρωση για τον πρίγκιπα που είναι έτοιμος να τα σαρώσει όλα και ο... κακός Αλαφούζος του κάνει πόλεμο και απορείς πως είναι δυνατόν να ζεις στην ίδια χώρα και να υποστηρίζεις την ίδια ομάδα. Αλλά φυσικά δεν φταίνε ούτε κι αυτοί που πάνω στην ελπίδα τους πιάστηκαν κορόιδα. Μην λέμε τα ίδια...

2 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ....ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ... ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ...

    ΕΧΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ...ΜΗΝ ΞΑΝΟΙΓΕΣΕ ...


    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΑΛΛΑ...ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΠΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ...ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΣ....ΣΩΣΤΑ....????

    ΥΔΩΜΕΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΆΞΕΙΣ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή