Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Όλα τα... λεφτά η άδεια!


Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και συνάμα… απλά. Eτσι τουλάχιστον τα καταλαβαίνω με το φτωχό μου το μυαλό. Όλα τα λεφτά για τον Παναθηναϊκό είναι η εξασφάλιση της άδειας. Εκεί αρχίζουν και τελειώνουν τα πάντα για το τριφύλλι.

Αν καταφέρει στις μέρες που απομένουν να κλείσει τις τρύπες και να εξασφαλίσει το ΟΚ όλα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα. Ναι, δεν θα εκτοξευτεί ξαφνικά η ομάδα, αλλά θα φύγει ο μεγαλύτερός της βραχνάς, αυτός που την απειλεί με διάλυση. Θα υπάρξει ξανά ζωή γιατί για την ώρα δεν υπάρχει απολύτως τίποτα.

Εχετε και εσείς διαπιστώσει απ’ όσα διαβάζετε τις τελευταίες μέρες πως σε αυτή τη θετική για τον Παναθηναϊκό εξέλιξη όλα θα ξεκινήσουν να λειτουργούν (ας το πούμε) φυσιολογικά. Και ο προπονητής πιθανότατα θα μείνει (έστω θα μπορέσει να γίνει μια σοβαρή κουβέντα μαζί του ρε αδερφέ και θα έχεις κάτι να του πεις) και κάποιοι Παναθηναϊκοί θα ζεσταθούν και θα βάλουν λεφτάκια και μεταγραφές θα γίνουν και γενικότερα η ομάδα θα αποκτήσει και πάλι ζωή.

Σε διαφορετική περίπτωση το όλο πλάνο κινδυνεύει να πάει σε πρώτη φάση άκλαυτο ή στην καλύτερη να κάνει πολλά βήματα προς τα πίσω. Γι’ αυτό και όλο το βάρος έχει πέσει στον συγκεκριμένο τομέα (προσωπικά πιστεύω ότι στο φινάλε θα έχει happy end) και οι πράσινοι δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο. Ούτε καν δηλαδή με την επικοινωνιακή παρουσίαση και προβολή του όλου εγχειρήματος ώστε να «ψηθεί» ο (μπερδεμένος) κόσμος και να το στηρίξει, κάτι ΕΠΙΣΗΣ πολύ σημαντικό. Διότι γνωρίζουν ότι η αναγκαία προϋπόθεση για να πετύχει η ιστορία είναι η άδεια. Αν γίνει αυτό θα τρέξουν και τα υπόλοιπα…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου