Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Συνιστώ... ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!

Τα είδατε πάνω - κάτω τα πρώτα μαντάτα με τον Ζοτς, έχουμε όμως δρόμο ακόμη. Μέχρι την άλλη Δευτέρα ποιος ζει ποιος πεθαίνει, οπότε το μόνο που προσωπικα έχω να πω είναι... ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. Εχει πολύ ψωμί ακόμη η δουλειά. Ήδη μάθαμε πολλά, αλλά όχι όλα, οπότε καλό είναι να περιμένουμε για να δούμε που τελικά θα κάτσει η μπίλια.

Eίναι σαφές ότι όλα κρέμονται σε μια κλωστή, όπως είναι σαφές πως δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ Παναθηναϊκός που να φαντάζεται τον Εξάστερο χωρίς την τεράστια αυτή μορφή. Προφανώς ούτε και οι Γιαννακόπουλοι έτσι; Για να μην τρελαθούμε κιόλας... 

Το σημερινό μου σχόλιο μπορεί να λέει πολλά, μπορεί να μην λέει και τίποτα. Δεν νομίζω άλλωστε πως έχω πλήρη εικόνα της κατάστασης, όπως δεν νομίζω ότι υπάρχουν και πολλοί για να μας διαφωτίσουν στην πάρούσα φάση. Εχει δρόμο ακόμη η ιστορία και είναι αυτό που λέμε... no bet το παιχνίδι.

Το σίγουρο είναι ότι μέχρι τη Δευτέρα μπορούν να γίνουν πολλά. Και οι δύο πλευρές έχουν τα δίκια τους γι' αυτό και χρειάζεται ήρεμη αντιμετώπιση της κατάστασης μέχρι να δούμε που θα μας βγάλει. Ο Ζέλικο δεν έχει καμία όρεξη στα... γεράματα (λέμε τώρα) να κάνει μαγικά και να "φτιάχνει" παίκτες που θα παίζουν πολύ πάνω από τις δυνατότητές τους. Από την άλλη, οι Γιαννακοπουλαίοι έχουν δώσει τις... κάλτσες τους όλα αυτά τα χρόνια και όποιος τους κατηγορήσει για σφιχτή οικονομική πολιτική θα πέσει φωτιά να τον κάψει. Προφανώς δεν θα τους βγαίνουν τα κουκιά και φτάνουν μέχρι εκεί που μπορούν τη δεδομένη χρονική στιγμή και τη δεδομένη οικονομική κατάσταση για ΟΛΟΥΣ.

Ας περιμένουμε όμως να δούμε μήπως μπορέσουν να ανέβουν λιγάκι παραπάνω, μήπως πέσει κάπως και ο Ζοτς και δώσουν τα χέρια. Το τελευταίο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι υστερίες, αφορισμοί και... ταχυκαρδίες. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Και θεωρώ πως αμφότερες οι πλευρές (αν και είναι λάθος να μιλάμε για πλευρές και όχι για ΕΝΑ πράγμα)  θα κάνουν ότι κάνουν με γνώμονα να δούμε ξανά την τριφυλλάρα στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Αυτά και... βλέπουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου