Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ο Γιάννης… δεν ασχολείται!


Ψάχνω να βρω κάτι να χαμογελάσω αυτές τις μέρες και δεν βρίσκω τίποτα πιο αστείο από το «ο Γιάννης δεν ασχολείται». Μου μοιάζει αστειότερο και από το «ο Γιάννης άλλαξε» που έλεγαν προ καιρού οι συνεργάτες του και τελικά είχε αλλάξει απλά… γραφείο Τύπου.

Μεγαλύτερο ανέκδοτο από αυτό δεν υπάρχει και φυσικά βρίσκει πάτημα στην παγκόσμια πατέντα των παρκαρισμένων μετοχών. Εκείνων που.. ξεπάρκαραν όταν ήταν να υπογράψει κανένα ΜΟU με τους Πακιστανούς του Τσάκα, όταν ήταν να κάνουν ανταρσία κατόπιν εντολής οι δικοί του στο ΔΣ ή όταν προέτρεπε όσους ήθελαν να ασχοληθούν να μην το κάνουν γιατί θα μπλέξουν.

Καταρχήν είναι δικαίωμά του να ασχολείται αν έτσι νομίζει ότι υπερασπίζεται το τσαλακωμένο του προφίλ. Απλά μην  μας δουλεύουν και από πάνω και το παίζουν τρελίτσα. Ο Τζίγκερ ανακατεύεται από το πρωί μέχρι το βράδυ με τον Παναθηναϊκό και έχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ. Τίποτα άλλο δεν κάνει στη ζωή του κι ας «μοιράζει» προς τα έξω το αντίθετο. Κι αν χάσει και κανένα «επεισόδιο», θα τον ενημερώσουν άμεσα οι συνεργάτες του ή τα… φιλαράκια του.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίες οι καθημερινές διαρροές των κύκλων του για οτιδήποτε σημαντικό και ασήμαντο κυκλοφορεί και επ ουδενί δεν δείχνουν ότι μιλάμε για άνθρωπο που «δεν τον ενδιαφέρει». Δεν τις βγάζει άλλωστε από μόνος του ο συνάδελφος που έχει επιφορτιστεί με αυτό, μαζί του μιλάει για οτιδήποτε πρόκειται να διαρρεύσει.  

Το ότι δεν έχει τη δυνατότητα την ενασχόλησή του αυτή να την μετατρέψει και σε ουσιαστική για το τριφύλλι, προσφέροντας τουλάχιστον μια ομαλή και αντρίκεια αποχώρηση είναι ένα άλλο θέμα για το οποίο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Απλά να σταματήσει το δούλεμα στον κόσμο είναι το θέμα, κάτι πάντως που δεν το βλέπω…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου